Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S, uscător cu pompă de căldură

Modelul Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S are cea mai bună eficiență energetică de pe piață și se datorează tehnologie de răcire cu pompă e căldură. Sunt numeroase variante pe piață care sunt oferite de diverși producători, doar că tehnologia de uscare diferă. În general, dotările diferă în funcție de preț iar uscătoarele mai scumpe au pompă de căldură sau are uscare hibridă (pompă+condensare). Cea mai accesibilă soluție o reprezintă varianta cu condensare, adică rufele sunt uscate doar cu ajutorul aerului cald. La uscătoarele cu pompă, rufele sunt uscate cu ajutorului aerului cald și rece, țesăturile fiind protejate.

Modelele acestui brand arată mult diferit față de acele de la alte branduri, panoul e control e ceva mai redus și ușa e poziționată ceva mai sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are la fel de multe programe ca și o mașină de spălat – 14, doar că acest aparat se ocupă de uscarea rufelor. Încărcarea rufelor se face prin față și nu sunt încă uscătoare cu încărcare superioară. Ușa uscătorului e transparentă ca la mașinile de spălat, pentru ca voi să vedeți conținutul. Apa rezultată e colectată într-un recipient special, iar aceasta poate fi golită foarte ușor și se poate monitoriza oricând nivelul apei.

Păreri pro și contra

E unul dintre puținele modele cu design Slim adică are o adâncime redusă, pentru a nu fi deranjant. Poate fi controlat prin intermediul aplicației Simply Fi care se instalează pe telefonul mobil, astfel că nu trebuie să stați tot timpul lângă ea. Un panoul de control digital e ușor de controlat și e vizibil în orice condiții (de luminozitate), doar că selectarea programului se face tot cu un buton mecanic rotativ.

Uscătorul de rufe din imagine are un nume ceva mai lung și greu de rețin, însă e vorba de o serie specială care oferă caracteristici interesante. Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S are un senzor care monitorizează nivelul de umiditate din rufe pentru a regla durata programelor. Durata programelor e influențată și de cantitatea de rufe introdusă (Kilo Detector) și e bine să respectați recomandările producătorului.

Te-ar mai putea interesa