Candy RO4 1274DWME/1-S, mașină de spălat rufe cu noua clasă energetică – A

Mașina de spălat din imaginea de prezentare este modelul Candy RO4 1274DWME/1-S care vine cu nouă clasă energetică A. În anii precedenți au fost diferențe de consum semnificative între aparatele cu clasă A+++, motiv pentru care este necesară această nouă etichetare. Cea mai bună clasă de eficiență energetică va fi A și ultima din lista va fi F. Cu toții ne dorim aparate cât mai eficiente energetic dar voi nu trebuie să vă ghidați doar după aceste clase, puteți consulta specificațiile sale și observa cu ușurință consumul anual al aparatului (138 kWh).

Acest model este pe placul meu deoarece oferă specificații bune, un design modern, control prin intermediul telefonului și adâncime redusă- 45 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această mașină se adresează familiilor nu foarte mari, dar poate că preferați să spălați puțin și des. Programele rapide ajută în astfel de situații și puteți alege unul dintre cele 9 programe rapide disponibile. Butoanele și afișajul digital sunt aranjate diferit față de multe alte mașini de la alți producători și îmi place că aveți acces mai ușor la anumite părți ale aparatului. Ușa se află mai sus și este menționat acest aspect de acest brand și diametrul hubloului de 35 cm va ușura încărcarea. Cu funcția Snap and Wash veți ști ce program să alegeți pentru acelea rufe și este necesară doar aplicați specială pe telefonul mobil. Nu trebuie să cheltuiți foarte mulți bani pentru ca voi să aveți un aparat modern și ușor de folosit în locuința dumneavoastră.

Păreri pro și contra

Oferă 16 programe de spălare (destule programe rapide), are un design modern și Slim, control de la distanță prin WiFi (aplicația simpliFy), nivel de zgomot redus în timpul spălării (51 dB), hublou cu diametru satisfăcător și ușă poziționată mai sus, are funcție cu abur pentru reducerea cutelor (Steam), oferă o dizolvare mai bună a detergentului cu sistemul nou numit Mix Power, are funcție pentru detectarea cantității de rufe (Kilo Detector).

Candy RO4 1274DWME/1-S poate spăla eficient numeroase articole și dacă nu aveți timp pentru aparat, atunci amânați pornirea programului cu Start Delay (întârziere maximă de 24 ore).

Te-ar mai putea interesa