Candy CSO 1275TE/1-S, mașină de spălat rufe cu WiFi

Mașinile de spălat noi sunt ceva mai bine echipate decât anterioarele, iar Candy CSO 1275TE/1-S este o recomandare interesantă deoarece are tehnologie WiFi. Cu alte cuvinte, aparatul poate fi controlat prin intermediul unei aplicații care o instalați pe telefonul mobil. Este vorba de SimpliFy care este inscripționată pe panoul de control. Acesta este împărțit diferit față de alte mașini (de la lați producători), adică butonul pentru selectare programelor este în dreapta și deasupra ușii este panoul de control digital.

Designul mașinilor diferă mult de la un producător la altul, însă sunt producători care se inspiră de la alții. Aici vedem un design unic și care oferă câteva avantaje – control și încărcare ușoară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un aparat nou cu clasă energetică F, iar anterior a fost A+++. Noile clase energetice valabile la nivelul Uniunii Europene sunt diferite, iar cea mai bună este clasa A. Lăsând la o parte aceste noi etichete energetice, trebuie să știți că aparatul are un consum anual rezonabil – 175 kWh. O mașină cu clasă energetică A are un consum anual undeva la 30 kWh, dar depinde și de restul specificațiilor. Adâncimea sa este de numai 49 cm, adică nu va ocupa mult spațiu în baie sau unde va fi pus, iar restul dimensiunilor sunt standard. Chiar și mânerul ușii arată diferit față de cel prezent la alte mașini de pe piață și consider că are o formă destul de interesantă.

Păreri pro și contra

Poate fi controlată de la distanță, vi se oferă 9 programe rapide, hublou poziționat mai sus și cu diametru de 35 cm, are un afișaj digital generos, tehnologia Active Motion intensifică acțiunea de curățarea a detergentului, funcție Kilo Detector (optimizează programele), funcție Steam (aburul va ușura călcarea rufelor), puteți alege gradul de murdărie, pornirea se poate amâna (Start Delay), aplicația oferă funcția Snap And Wash care vă recomandă programul de spălare ideal pentru rufele fotografiate.

Candy CSO 1275TE/1-S este doar o recomandare și poate că specificațiile sale sunt pe placul vostru, dar acest producător oferă și variante mai eficiente energetic dacă vreți să economisiți mai multă energie.

Te-ar mai putea interesa