Candy RO H10A2TCEX-S, uscător de rufe de 10 kg

Uscătorul de rufe din imagine are un design modern da și specificații pe măsură. Vorbim de modelul Candy RO H10A2TCEX-S care are o capacitate de încărcare maximă de 10 kg. Cu alte cuvinte, se adresează celor care au o mașină de spălat performantă. Puteți pune ambele aparate în dressing sau unde aveți loc pentru ele și vor fi un adevărat ajutor. Astfel, veți muta rufele dintr-un aparat în altul și nu trebuie să uscați de două ori, plus că sunt programe similare.

Arată diferit față de alte uscătoare și mă refer la cele de la alte branduri, adică controlul digital este poziționat central și ușa este destul de generoasă și poziționată puțin mai sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pompa de căldură este cea mai eficientă soluție de uscare oferită de acest brand și nu este singurul. Panoul de control este foarte interesant și dacă nu vreți să-l folosiți prea des, instalați aplicația simply-Fi pe telefonul mobil. Consider că sunt prezente suficiente programe de uscare și în manual sunt ceva mai multe informații despre acest aparat modern. Programele sale au o durata de funcționare redusă și se economisește multă energie, iar rezultatele sunt conform așteptărilor. La final, rufele pot fi călcate foarte ușor, însă trebuie ales programul anti-șifonare care durează numai 12 minute.

Păreri pro și contra

Senzorul de uscare numit Dry Sensor monitorizează nivelul de umiditate din interior pentru a reduce durata programului, iar rufele să nu fie ținute prea mult în interior. Aparatul poate fi controlat prin WiFi și bluetooth, însă aveți nevoie și de o aplicați pe telefonul mobil. Pot fi descărcate programe suplimentare dacă cele deja existente nu vă sunt de ajuns. Cu alte cuvinte, vorbim de un uscător Smart interesant și cu performanțe impresionante.

Candy RO H10A2TCEX-S este un alt uscător de rufe cu clasă energetică superioară – A++, care are chiar și funcție Kilo Detector (ajustează programul în funcție de cantitatea de rufe introdusă). Multe uscătoare oferă un filtru pentru colectarea scamelor în partea inferioară a hubloului (ușor de accesat), dar mai este unul ca și la mașinile de spălat.

Te-ar mai putea interesa