Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S, uscător slim cu pompă de căldură

Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S e un electrocasnic premium din categoria uscătoarelor de rufe. Spre deosebire de altele acesta e smart (are simply Fi), vine cu un panou de comandă minim şi Dry Sensor.
Caracteristica slim vă va fi de folos în cazul în care nu aveţi prea mult loc, dimensiunile sale fiind unele compacte de 47x60x38 axlxî cm.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi e uşor de folosit. De asemenea cei care vor funcţii avansate pot utiliza aplicaţia aferentă pentru a primi informaţii despre starea în care se află uscarea.


Păreri pro şi contra

Uscătorul Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S e unul modern prin aspect şi funcţionalitate.
După cum am zis scris mai sus aparatul e unul uşor de folosit datorită panoului de comandă simplu. Dar, dacă vreţi o utilizare avansată atunci puteţi utiliza funcţiile smart întrucât are „simply Fi”.
Precum restul aparatelor de spălat/uscat de la Candy şi acesta are Kilo Detector, adică detectează cantitatea de rufe şi în funcţie de aceasta optimizează timpul de uscare. Suplimentar are Dry Sensor care monitorizează nivelul de umiditate şi când ajunge la umiditatea cerută va întrerupe ciclul de uscare.
Un al lucru caracteristic Candy e faptul că are mai multe programe rapide. În cazul acestui model Rapido e vorba despre 3 programe: eco 30, zilnic 45 şi zilnic perfect 59 (numărul fiind durata în minute).
Per total aparatul are 16 programe, adică foarte multe comparativ cu o maşină cu uscător incorporat.
Având pompă de căldură înseamnă că se realizează economii de curent până la 50 procente faţă de aparate care nu au aşa ceva.
Aparatul are clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum energetic anual de 269 kWh şi 2,25 kWh în program standard (încărcare maximă).

Uscătorul e unul de calitate superioară de la un brand cunoscut. Despre Candy trebuie ştiut că e un producător italian cu o foarte lungă istorie în domeniul producerii de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa