Candy Rapido ROW4964DWMCE/1-S, păreri mașină clasa A cu funcție uscare

Candy Rapido ROW4964DWMCE/1-S e o mașină de spălat rufe ai unei familii formate din maxim patru membri. Asta deoarece are o capacitate de spălare de 9 kg. Vine de la producătorul italian Candy, Iar acest lucru ne arată că beneficiem de un produs de calitate.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim ce e mai bun pe piață. Are integrate tehnologii precum motor inverter, conectivitate wireless și funcție de uscare.
Probabil că se vede din poza de alături că acest model e unul care are o ușă ceva mai mare de 350 mm. Iar poziționarea este una mai sus așa încât încărcarea să se facă mai ușor.

Sunt mai multe aspecte pozitive de care trebuie ținut cont, printre acestea fiind programele scurte, clasa A de eficiență energetică și funcția de uscare. Că are wifi probabil că este un lucru util pentru unele persoane, însă nu și pentru mine.
Consumul energetic la 100 cicluri de spălare este de 49 kWh.
Aparatul are trei programe scurte de 14, 30 și 44 minute. Disponibilitatea unei multitudini de programe rapide fiind un lucru caracteristic mașinilor de spălat de la Candy.
În cazul în care o să spălăm cantități reduse de rufe o să ne ajute tehnologia Kg Detector care presupune detectarea cantității și adaptarea resurselor în funcție de aceasta.

Sunt și unele aspecte mai puțin bune precum faptul că nu este un model slim. În acest fel dimensiunile sale sunt 58 x 60 x 85 (a x l x î) cm.
Un alt aspect de care trebuie să țineți cont este că prețul este puțin peste 2000 RON. Astfel nu putem spune că e o mașină de spălat rufe ieftină, ci una cu un preț puțin peste medie. În cazul în care vreți ceva mai ieftin atunci vă recomand CSOW 4965TWE/1-S, dar trebuie știut că are clasa C.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor o mașină de spălat haine pentru o familie de patru persoane. Consumul de resurse al acestui electrocasnic va fi unul redus deoarece are integrate multe tehnologii utile. Nu știu dacă are rost să le mai repet, acestea fiind motor inverter, Kilo Detector și altele.

Te-ar mai putea interesa