Candy Smart Pro CSOW 4965TWE/1-S, model cu uscător şi simply Fi

Candy Smart Pro CSOW 4965TWE/1-S e o maşină de spălat rufe cu uscător integrat, adică un aparat 2 în 1. Capacitatea de spălare e foarte mare deoarece e de 9kg, iar cea de uscare e de 6kg. În acest fel se poate spune că aparatul e unul suficient pentru o familie formată din 4-5 persoane.
De la început trebuie să scriu că e un model cu dotări caracteristice Candy, adică conectivitate smart, Kg Detector şi multiple programe rapide (mai exact 7 programe şi 5 cicluri).

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu nişte dimensiuni compacte (nu suficient de compacte aşa încât să poată fi considerat slim) de 58x60x85 axlxî cm.

Păreri pro şi contra

Maşina de spălat Candy Smart Pro CSOW 4965TWE/1-S vine cu Kilo Detector adică detectarea cantităţii şi adaptarea resurselor în funcţie de aceasta.
E realizată din materiale de calitate şi spre exemplu are cuvă din inox.
Maşina e una Smart Pro cu tehnologia simply Fi care presupune conectivitate bluetooth şi wireless.
Centrifugarea se realizează la maxim 1400 rotaţii, zgomotul în acest sens fiind de 81 decibeli. La spălare nivelul de zgomot fiind de 60 decibeli.
După cum scriam mai sus acest aparat are şapte programe rapide, acestea fiind: eco (14,30,44 minute), zilnic 49 minute, delicate 59 minute, mixte 59 minute, perfect cotton 59 minute.
Precum în cazul altor maşini moderne şi aceasta foloseşte abur pentru reducerea cutelor şi igienizare suplimentară.
Întreţinerea aparatului nu e una complicată deoarece vine cu filtru care trebuie curăţat de 5-6 ori pe an.

De final pot spune că acest model e unul suficient pentru persoanele interesate de ceva modern care să nu ocupe mult spaţiu şi să poată spăla eficeint o cantitate mare de rufe.
Ca alternativă vă pot recomanda modelul CSWS 4852DWE/1-S care are posibilitatea spălării a 8kg şi uscării a 5kg.

Te-ar mai putea interesa