Candy Rapido ROE H10A2TCEX-S, uscător de rufe cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe din imaginea de jos are un nume mai lung, dar nu trebuie să-l rețineți – Candy Rapido ROE H10A2TCEX-S. Uscătoarele și mașinile de spălat rufe de la acest brand arată mult diferit de cele de la concurență. Bineînțeles, nu mă refer la cele cu încărcare superioară, ci la cele clasice cu încărcare frontală. Panoul de control este diferit, adică avem panoul digital în partea frontală și butonul pentru programe în partea dreaptă. Ușa este poziționată ceva mai sus pentru o încărcare mai ușoară și are balamale cu deschidere spre stânga.

Nu se adresează oricui pentru că are o capacitate de uscare mare, adică este necesară o mașină de spălat rufe similară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cu siguranță merită ales datorită prețului și clasei de eficiență energetică – A+++. Candy Rapido ROE H9A2TE-S este un alt uscător de la acest brand care costă mult mai puțin, pentru că poate usca până la 9 kg de rufe.  Sunt puține uscătoare de la concurență care pot reprezenta alternative la acesta, iar acesta chiar impresionează. Nu sunt multe recenzii pentru că vorbim de un aparat nou dintr-o serie destul de populară.

Funcțiile sale pot fi alese cu ușurință datorită panoului de control touch, adică avem butoane senzitive și pictogramele sunt de folos (mai multe informații despre ele veți găsi în manualul său). Se poate ajusta treapta de uscare, se poate programa pornirea, este prezent un indicator de umiditate, are sistem auto-blocare etc. Funcția Kilo Detector este prezentă și ea, însă o vedem pe numeroase aparate, la unii producători are o denumire diferită, rolul ei fiind același.

Concluzie

Candy Rapido ROE H10A2TCEX-S are un consum de energie insesizabil și se datorează pompe de căldură, care suflă aer la temperaturi mai joase (mai eficient decât la cele cu condensare). Tehnologiile prezente pe acest aparat electrocasnic sunt importante pentru că oferă numeroase facilități (Wi-Fi – control de la distanță, Easy Care – colectare și verificare ușoară a nivelului de apă rezultată, Easy Iron – călcare ușoară, Dry Sensor – senzor de detectare a nivelului de umiditate).

Te-ar mai putea interesa