Candy Rapido ROE H9A2TE-S, avantajele acestui uscător A++

Candy Rapido ROE H9A2TE-S e un electrocasnic premium pentru îngrijirea rufelor, fiind vorba despre un uscător cu pompă de căldură. Prezența pompei face ca economia de curent să fie una mare, iar din această cauză are vechea clasă A++ cu un consum anual de 259 kWh.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat de la un producător italian cu reputați.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul echipat cu RapidO (adică are mai multe programe rapide) și tehnologie smart hOn (întâlnită și la alte aparate Candy și Haier).

Motive pro și contra

Modelul Candy Rapido ROE H9A2TE-S e unul cu diverse tehnologii utile, iar cele mai importante sunt cele de alături:
Vine cu senzori care monitorizează nivelul de umiditate și întrerupe ciclul atunci e atins nivelul dorit. Acest lucru e numit Dry Sensor.
Are kilo Detector, adică o funcție care ajută la optimizarea resurselor în funcție de cantitatea pusă la uscat.
Pompa de căldură e un lucru foarte util deoarece ajută la economisirea resurselor până la 5o procente.
Inscripția RapidO presupune prezența mai multor programe de uscare precum Eco 30, Zilnic 45 și Zilnic perfect 59 (valoarea numerică presupune durata).

Filtrarea e una bună deoarece are un sistem de filtre. Mai exact e prezent un recipient pe ușă și e foarte ușor de manevrat. Acest lucru e unul neutru.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii deoarece pe parcursul utilizării o să economisiți bani. În acest fel o să recuperați o parte din banii dați pe aparat.
Referitor la producătorul aparatului trebuie să scriu că e unul de top, aparținând de Haier. Din această cauză vedem că aparatul poate fi controlat de pe aceeași aplicație hOn.

Te-ar mai putea interesa