Candy Rapido RO16106DWMCE/1-S, mașină de spălat de 10 kg cu adâncime de 54 cm

Mașina de spălat rufe Candy Rapido RO16106DWMCE/1-S este unul cu design clasic având un ecran digital generos, finisaj alb și un diametru generos la aceasta pentru ca să introduceți multe rufe. E un model diferit și se poate observa după specificațiile sale care sunt mult peste medie – capacitate de spălare de 10 kg, centrifugare de 1600 RPM și clasa A. Funcțiile se pot alege ușor cu panoul de control central și programele sunt prezente în jurul butonului din dreapta.

Bineînțeles, doar acest producător oferă un astfel de design, adică cu ușă poziționată mai sus și în acest buget nu prea are concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident că are încărcare frontală și modelele cu încărcare superioară nu sunt mai avantajoase, se poate vedea la specificațiile sale. Acele variante au o lățime de 40 cm și panoul de control e poziționat și organizat diferit. Caracteristicile sale tehnice le-am prezentat mai sus și puteți observa cea mai bună clasă de eficiență – A. Consumul de energie la 100 de spălări este de numai 51 kWh și trebuie luate în calcul și specificațiile mașinii.

Sunt multe programe de spălare și multe le puteți personalizare. Are 16 programe de spălare presetate și o mare parte dintre cele le cunoașteți de la alte modele, chiar și de la alte branduri. La capitolul caracteristici speciale, acest aparat excelează și nu cred că există alte variante mai bune în același buget. Ocupă la fel de mult spațiu ca un model standard și nici nu putea fi prea compactă având în vedere principalele sale caracteristici tehnice. Spun asta deoarece are o adâncime de 54 cm, iar modelele considerate Slim au sub 45 cm.

Plusuri: are programe de spălare diversificate, tehnologie WiFi, consum mic de energie, spală mult, silențioasă.
Minusuri: nu prea sunt.

Candy RO16106DWMCE/1-S e un aparat electrocasnic destul de avansat și care nu poate fi prea accesibil. Dacă vreți să economisiți spațiu, se poate pune uscătorul de rufe peste acest model sau puneți mașina de spălat în bucătărie sub blat. Dacă o mașină de spălat prea mică nu e de ajuns pentru câte rufe aveți de spălat, atunci optați pentru un model mai mare cum e cel de sus.

Te-ar mai putea interesa