Samsung WW80A6S28AX/S7, model slim de 8kg

Mașina de spălat Samsung WW80A6S28AX/S7 e una potrivită pentru o familie formată din 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 8kg. În ciuda acestui fapt are dimensiuni reduse (45x60x85 axlxî cm) și e considerată ca fiind slim.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium care e smart și compact.
Poate că vedeți și din poza de alături că are inscripția Smart Things care semnifică faptul că aparatul poate fi comandat de pe un telefon.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Samsung WW80A6S28AX/S7 e unul cu multiple lucruri pozitive care te-ar face să-l cumperi, iar cele mai importante lucruri pro sunt alături:
– E un aparat compact așa încât să ocupe cât mai puțin loc.
– Va fi potrivit pentru o familie compusă din maxim 4 persoane deoarece capacitatea sa e de 8kg.
– Panoul de comandă e unul modern de tip touch. Din imaginea de alături se poate observa că aparatul e și unul cu un panou de comandă minim.
– Are incorporate tehnologii caracteristice Samsung precum cele Bubble (Eco, Quick, Soak).
– Durabilitatea e un alt atuu al aparatului de față deoarece are motor Digital Inverter și rezistență Ceramic Heater+.
– Are sertar de tip StayClean despre care trebuie scris că va rămâne mereu curat. Mă refer la sertarul pentru detergent.
– Consumul energetic e de 83 kWh la 100 spălări, iar din această cauză are clasa E de eficeință energetică.

Există și un dezavantaj, adică aparatul nu are integrată funcție de uscare așa încât să fie un aparat 2 în 1, dar găsiți aici modele cu uscător integrat.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat aspectiv, funcțional și economic.
Despre Samsung trebuie să scriu că e un producător cunoscut și apreciat pentru produsele sale de calitate, dintre care face parte și modelul de față.

Te-ar mai putea interesa