Candy Rapido ROW 4854DWME/1-S, maşină cu uscător şi wi-fi

Modelul Candy Rapido ROW 4854DWME/1-S e unul cu uscător integrat aşa încât să avem rufe aproape gata de purtat. Capacitatea de spălare e de 8kg, iar cea de uscare e de 5kg. Cele mai multe persoane se vor orienta înspre un astfel de aparat deoarece e de tip 2 în 1 şi pentru că e Candy. Maşinile de la Candy au o eficienţă energetică mai bună decât altele de la alte branduri, iar tehnologia smart (simply Fi) e prezentă.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată foarte bine şi are nişte caracteristici de top.


Păreri pro şi contra

Candy Rapido ROW 4854DWME/1-S are noua etichetă energetică din care reiese eficienţă energetică A pentru maşina de spălat şi D pentru uscător. Din nou Candy ne arată că maşinile lor au un consum energetic foarte mic. În acest sens are un consum de 47 kWh la 100 cicluri de spălare şi 266 kWh la 100 de uscări.
Nivelul maxim de zgomot e de 77 decibeli, fiind valabil în etapa de centrifugare. La spălare are un nivel de zgomot de 51 dB.

Materialele din care e confecţionat sunt unele de calitate superioară. De exemplu, cuva e una din inox.

E un aparat cu simplyFi, iar conectivitatea e de tip Wi-Fi şi bluetooth. Acestă tehnologie e una obişnuită pe maşinile Candy şi o întâlnim pe majoritatea produselor.
Un alt lucru obiţnuit e Kg detector. Facilitatea mai e numită şi Kilo Detector, presupunând detectarea cantităţii şi adaptarea resurselor în funcţie de aceasta. În felul acesta se fac economii de apă şi curent.

Nu e un model slim, dar nici nu ocupă prea mult loc deoarece are dimensiuni de 53x60x89 axlxî cm.

Per ansamblu acest model e unul pentru persoanele care vor un aparat avansat tehnologic şi care să poată spăla+usca rufele rapid şi cu un consum energetic redus.

Te-ar mai putea interesa