Candy Rapido RO 1486DWMCE/1-S, model clasa A pentru 4 persoane

Candy Rapido RO 1486DWMCE/1-S e o mașină de spălat modernă utilă unei case unde sunt până în 4 persoane deoarece are o capacitate de spălare de 8kg. În ciuda acestui lucru are un consum mic de curent de 47 kWh la 100 cicluri, iar din această cauză are noua clasă A de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care nu doar arată bine, ci care se va comporta ireproșabil în orice condiție.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un design caracteristic Candy, iar pe panoul de comandă sunt prezente inscripții precum RapidO și simply Fi. Prima presupune că aparatul are mai multe programe rapide, iar a doua că e smart.

Păreri pro și contra

Aparatul Candy Rapido RO 1486DWMCE/1-S e unul echipat cu multiple tehnologii utile așa încât să spălați rapid și cu un consum mic de resurse.
Cele mai importante lucruri cu care vine la pachet acest model sunt următoarele:

  • Kg Detector care detectează cantitatea și tipul țesăturii așa încât să se economisească resurse (timp, curent și apă)
  • Cuva din inox care garantează durabilitate
  • Prezența inscripției RapidO presupune existența a 9 programe rapide pentru economisire suplimentară de timp și energie.
  • E smart așa încât să poată fi controlat de pe un telefon. Are conectivitate Wi-Fi și bluetooth.
  • Motorul din aparat e unul de generație nouă adică unul inverter. Avantajele unui astfel de motor sunt multiple precum durabilitatea, nivel de zgomot redus și economie de curent.

Citind lucrurile de mai sus cred că vă dați seama de ce acest aparat are clasa A de eficiență energetică.

Per ansamblu acest model se va dovedi unui ușor de întreținut și folosit de cei care vor ceva modern.
Dacă vă interesează și un uscător atunci vă recomand unul cu pompă de căldură precum acest Candy.