Candy Smart Pro CSOW 4855TWE/1-S, mașină de spălat rufe cu WiFi și uscător

Candy Smart Pro CSOW 4855TWE/1-S este unul dintre numeroasele mașini de spălat rufe cu uscător incorporat, adică sunt aparate de tipul 2 în 1. Cu alte cuvinte, veți câștiga spațiu sau poate că și așa nu aveați mult spațiu în dressing pentru uscător. Pentru cei care preferă două aparate diferite datorită performanțelor mai bune și consumului mai redus de energie, le recomand un kit de suprapunere universal. Nu e foarte estetic, însă dacă aparatele nu vor fi instalate pe un hol sau în baie, atunci nu cred că ar deranja mult.

Arată mult diferit de ce vedem la alte branduri, adică ușa este poziționată mai sus pentru a facilita încărcarea și panoul de control este poziționat diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu este un model chiar simplu și v-am explicat mai sus că oferă și posibilitatea uscătorii rufelor, doar că un program complet de spălare+ uscare suportă maxim 5 kg de rufe. Nu este o capacitate foarte mare dar sunt și soluții puțin mai performante, poate chiar de la alte branduri, ori alegeți două aparate diferite dacă aveți de uscat mult mai mult.

Este un model destul de eficient deoarece are o clasă energetică C, iar dacă luăm în calcul și procesul de uscare, atunci scade la E. Evident că mașina este mai eficientă doar când spală și poate că nici nu o veți folosi foarte des pentru uscare (numai în cazul în care vreți să purtați anumite haine ziua următoare).

Chiar și așa rufele sunt stoarse destul de bine, pentru că vorbim de un model cu centrifugare destul de mare – 1400 RPM.

Concluzie

Candy Smart Pro CSOW 4855TWE/1-S este un aparat puțin mai deosebit și nu mă refer doar la partea Smart (control de la distanță prin aplicația mobilă, cum are și modelul de la concurență Beko B5WFU78435WB), ci și la partea de uscare. La acestea se mai adaugă și alte caracteristici speciale: Mix Power Systems, Steam și Active Motion Systems. Acestea sunt tehnologii foarte utile, dar mai sunt și o mulțime de funcții care poate le știți deja chiar și de la alte modele, de aceea nu le mai menționez.

Te-ar mai putea interesa