Candy Idea FIDCX100, cuptor incorporabil Clasa A

Candy Idea FIDCX100 este unul dintre cele simple cuptoare incorporabile de pe piață și se poate vedea din imaginea de jos. Acesta se instalează ca și restul pentru că are același dimensiuni, doar că în imaginea de prezentare este montat mai sus (peste nivelul blatului), astfel încât să scoateți mai ușor tăvile. Mai precis, nu mai trebuie să vă aplecați de fiecare dată și se poate supraveghea mai bine preparatul. Dacă nu ați mai avut un astfel de aparat și nici nu aveți nevoie de foarte multe dotări, acesta ar fi perfect pentru voi.

Deci nu este o regulă cum să-l instalați și nici nu trebuie să fie prea complicat ca să ofere rezultatele mult dorite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă anterior ați folosi un aragaz și vă doriți ceva diferit, atunci un cuptor electric este opțiunea corectă, în special că prețurile sunt la fel de atractive (comparativ cu una aragaz electric). Eu vă recomand aparatele incorporabile deoarece au un design mai elegant și numeroase funcții. Aici mă refer și la plite care pot fi și pe gaz, în caz că vă place gustul mâncării gătite la flacără.

Arată bine pentru că are un panou de control pe inox ca și pe mânerul său, iar ușa este din sticlă fumurie. Designul acesta poate fi văzut la multe alte cuptoare accesibile, indiferent de brand.

Se vede că are trei funcții de încălzire (la butonul din dreapta): sus-jos, jos și sus. Împreună cu acestea aveți funcția de iluminare interioară, astfel că nu mai trebuie să deschideți ușa ca să verificați. Temperatura maximă care poate fi setată este de 250 de grade, care este de ajuns pentru orice preparat care doriți să-l încercați. Poate că un timer putea fi de folos pentru acele preparate care le repetați și nu vreți să mai stați prin preajmă. Există și soluții: timer analogic sau puneți un timer la telefon.

Concluzie

Candy Idea FIDCX100 dorește să fie o soluție simplă de buget, care oferă strict minimul. Lipsa timerului nu este o mare problemă, însă un ventilator interior ar fi făcut diferența (cum are Indesit IFW 4841 JC BL).

Te-ar mai putea interesa