Candy CSO C8DG-S, uscător de rufe accesibil și bun

Cele mai accesibile uscătoare de rufe sunt cele care se folosesc de condensare în procesorul de uscare. Nu toți utilizatorii își permit uscătoare cu pompă de căldură, însă și acelea sunt de mai multe feluri. Cu alte cuvinte, prețurile variază în funcție de tehnologiile utilizate, de aceea puteți alege un uscător mai simplu cum este și cel de jos – Candy CSO C8DG-S. Designul aparatului este similar cu cel al unei mașini de spălat, dar sunt câteva diferențe care nu sunt atât de sesizabile.

Nu este precum uscătoarele de rufe mai vechi, adică mă refer la cele din anii precedenți. Vedem mai multe funcții și tehnologii utile care le puteți folosi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se încarcă destul de ușor pentru că ușa este ceva mai sus și este mare. Programele de uscare se selectează din partea dreaptă, iar funcțiile sunt evidențiate sub afișajul digital. Programele sunt destul de multe și trebuie să faceți alegerea potrivită. Condensul rezultat este colectat într-un rezervor destul de mare- 5 litri, iar un indicator vă avertizează când trebuie golit. Dacă aveți ocazia să- cumpărați la o promoție avantajoasă atunci nu trebuie să ezitați. Poate că nici nu aveți loc sau timp pentru rufe, de aceea un aparat automat poate ușura viața de zi cu zi.

Păreri pro și contra

Acest brand oferă soluții foarte bune, motiv pentru care cele mai multe păreri sunt pozitive. Are un panou de control diferit și ușor de folosit, însă aveți posibilitatea să-l controlați prin aplicație – Simpli Fy. Tehnologiile fără fir bluetooth și WiFi permit controlul de distanță, iar dacă mașina de spălat este tot Candy (serie Smart), atunci veți folosi aceeași aplicație. Senzorul de umiditate este o noutate pentru uscătoarele accesibile și și cred că a devenit o dotare standard pe noile uscătoare. Acesta modifică durata programului în funcție . Capacitatea de 8 kg este de ajuns dacă mașina de spălat are performanțe similare.

Candy CSO C8DG-S are funcție Kilo Detector pentru a optimiza mai bine procesul de uscare, adică va detecta cantitatea introdusă. Deci sunt suficiente funcții care pot îmbunătății rezultatele și hainele pot fi puse în dulap.

Te-ar mai putea interesa