Candy H CF 3C7LFX, mașina de spălat vase cu inox

Candy H CF 3C7LFX este un aparat destul de util și care mi se pare foarte interesant deoarece pe lângă că spală vasele, le și uscă. Arată destul de bine datorită finisajului pe inox și controlului mai avansat. Vedem un panou de control digital, însă nu în totalitate. Mi-ar fi plăcut să văd un panou de control complet digital fără acei indicatori luminoși. Bineînțeles, modelele mai de top, adică mai scumpe, oferă caracteristici mai de ultimă generație. Oricum, îmi plac aparatele Smart pentru că pot fi controlate de la distanță și oferă funcții suplimentare din aplicație.

Deci alternative pot fi diverse modele, însă dacă e să ne limităm la un anumit buget, atunci pretenții nu pot să fie foarte mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Capacitatea acestui aparat este de 13 seturi care mi se pare satisfăcătoare chiar dacă nu este cea mai mare de pe piață (14 seturi), că doar dare o lățime de 60 cm, și nu de 45 cm cum au altele (Candy CDIH 1L949). Clasa de eficiență energetică e foarte bună – D, deoarece vorbim de un consum foarte bun de energie (83 kWh la 100 de spălări). În plus, mașina are 5 programe, control electronic, WiFi, oprire automată, pornire programabilă și multe altele.

Nivelul de zgomot e destul de redus – 47 dB, și depinde de programul ales. Oricum, e un aparat care-l puteți pune în bucătărie sau într-o încăpere din apropiere, în caz că nu v-ați gândit inițial la un astfel de aparat. Nu necesită incorporare, fiind un aparat cu design exterior pe inox și cred că arată foarte bine în orice bucătărie. Puteți alege să o puneți chiar și locul mașinii de spălat rufe, pentru că are nevoie tot de o priză, o scurgere și alimentare cu apă.

Concluzie

Motivele pentru care merită cumpărată sunt: designul elegant, panou de control la vedere și ușor de folosit, consum foarte bun, WiFi. Candy H CF 3C7LFX e alegerea corectă dacă vreți un ajutor suplimentar în bucătărie și vreți să câștigați timp, adică nu vreți să pierdeți ore prețioase prin bucătărie. Cu acesta puteți spăla vasele și tacâmurile pentru întreaga zi, însă doar dacă familia nu e foarte numeroasă.

Te-ar mai putea interesa