Candy CDIH 1L949, mașină de spălat vase cu lățime de 45 cm

O mașină de spălat ca Candy CDIH 1L949 poate fi instalată ceva mai greu decât una clasică, pentru că este necesar un corp special. Capacitatea de spălare e de 9 seturi și fiecare set cuprinde mai multe tipuri de vase, tacâmuri, pahare etc. Dacă nu vă folosiți de toată capacitatea interioară, se pot introduce și accesoriile aparatelor din bucătărie (care sunt ceva mai mari și greu de spălat). Unele mașini de spălat vin cu acea funcție de încărcare la jumătate sau au senzori care detectează cantitatea ori gradul de murdărie.

Din păcate nu are acea opțiune de încărcare la jumătate, astfel că este mai indicat să spălați doar când aveți coșurile pline (pentru a economisi resurse). Dar nu vă oprește nimeni să spălați cum doriți, până la urmă este mașina voastră. Alternativele sunt modelele care clasice sau ceva mai dotate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Programele de spălare sunt diversificate – 5. Panoul de control e diferit de la un model clasic la unul incorporabil. Pe el se pot observa că are programare întârziată (amânare pornire cu până la 9 ore), butoane diverse pentru selectare programelor și indicator sare. Pe partea de consumul, clasa energetică este F, adică fostul A+.

Nu oferă multe accesorii ori coșuri speciale, ceea ce poate fi luat în considerare ca un minus. Modelele compacte oferă o capacitate de spălare redusă și dotări puține. La instalare sunt importante dimensiunile, dar pentru aparatele incorporabile, trebuie să țineți cont de dimensiunile din schiță. În general, la acestea sunt necesare doar corpuri modulare sau eventual faceți un mobilier la comandă.

Concluzie

Dacă vi se pare cam complicat, atunci opta ți pentru mașini clasice care pot fi puse cam oriunde, gen Indesit DSFO3T224CS care este mai „arătoasă”. Candy CDIH 1L949 este un aparat modern care poate fi de folosi zi de zi. În acest buget găsim o mulțime de modele, chiar și cu 13 seturi, adică capacitatea sa nu prea influențează prețul final. Totuși, sunt capitole la care nu a excelat și este de înțeles pentru că nu are un preț foarte mare.

Te-ar mai putea interesa