Candy FIDCP X625 L, cuptor cu timer electronic

Candy FIDCP X625 L este unul din cele mai recente cuptoare lansate și se poate vedea după design că este vorba de o generație mai nouă. Are ceva mai multe dotări decât altele și se vede un număr destul de mare de programe în jurul butonului din dreapta. Cu alte cuvinte, este un cuptor multifuncțional, dar și timerul are funcții în plus.

Are un preț foarte bun pentru ce oferă de aceea și aleg să recomand produsele acestui brand, dar mai sunt și alte branduri destul de competitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

O generație mai recentă de aparate arată mai bine și oferă niște caracteristici în plus, de aceea modelul de sus ar trebui să fie în capul listei de cumpărături. Clasa energetică A+ reprezintă încă un motiv în plus pentru care merită să alegeți acest cuptor, adică veți economisiți puțin, dar diferența nu este foarte mare.

Panoul de control nu s-a schimbat mult doar că față de concurență avem butoanele laterale inversate, dar nu cred că o să creeze confuzie, Dacă tot vorbim de butoane acestea pot fi ascunse, adică sunt retractabile pentru a ușura curățarea panoului și poate că nu doriți ca cineva să umble la el. Chiar și timerul poate fi blocat ca oricare altul, iar la finalul programului sunteți avertizați de un semnal sonor.

Programele sunt numeroase ca și dotările și acum veți putea încărca mai multe rețete noi, deoarece aveți exact ceea ce căutați. Iluminarea interioară este prezentă și ea astfel că puteți monitoriza mai bine preparatele.

Sistemul de autocurățare hidrolitică este cel mai popular (aburul rezultat din evaporarea apei va ușura curățarea incintei), iar pe variante puțin mai scumpe vedem cel catalitic care este și mai avansat.

Concluzie

Candy FIDCP X625 L este un cuptor foarte bun și care vă permite să coaceți Pizza ca la restaurant, poate chiar mai bine, sau chiar să decongelați diverse alimente, astfel că un cuptor cu microunde nu ar mai fi necesar. Dacă aveți nevoie și de o plită nouă, iar bugetul nu prea vă permite să faceți orice alegere, atunci optați pentru un set (Beko BBSE12130XD).

Te-ar mai putea interesa