Candy CSTG 48TME/1, mașină de spălat rufe verticală de 8 kg

Mașina de spălat rufe Candy CSTG 48TME/1 este una dintre cele mai performante modele de pe piață – 8 kg. Sunt foarte puține mașini cu lățime de 40/41 cm care pot spăla atât de multe rufe, dar performanțele acestor aparate cresc per total. Designul este unul modern și plăcut, iar pentru a vă face o idee am pus poza de prezentare de mai jos. Se vede că panoul de control are un afișaj digital generos unde se pot vedea diversele setări și opțiuni alese.

Încărcarea aparatului se face din partea superioară deoarece nu are o ușă ci un capac cu mâner în partea din față. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poate fi de ajuns chiar și pentru o familie numeroasă și poate fi pus aproape oriunde datorită dimensiunilor sale. Evident, nu o putem pune în bucătărie datorită încărcării verticale și doar cele cu încărcare frontală pot fi puse sub blat. Vedem și la aceasta un număr mare de programe de spălare pentru ca voi să faceți alegerea corectă. Rezultatele sunt influențate de alegerile făcute și puteți consulta manualul său pentru informații suplimentare. Amânarea programului este necesară dacă nu vreți ca rufele să stea foarte mult timp în interior, în caz că aveți alte treburi de făcut.

Păreri pro și contra

Oferă câteva tehnologii care le-am văzut și pe alte mașini recent lansate: motor Inverter (consum mic, fiabil și silențios), sistem Mix Power (detergentul acționează mai bine fiind dizolvat anterior în apă), încărcare și descărcare ușoară a rufelor cu Gentle Touch Opening. Putem alege una dintre funcțiile oferite pentru a obține rezultatul dorit sau poate vrem să economisim resurse. Mă refer la funcția Kilo Detector care identifică cantitatea de rufe introdusă, putem selecta gradul de murdărie și reduce numărul de cute pentru o călcare mai ușoară.

Chiar dacă Candy CSTG 48TME/1 este o mașină foarte compactă, este destul de silențioasă în timpul spălării – 52 dB (clasa C). Clasa energetică B este bună ținând cont că cea mai bună de pe piață este A. Acestea sunt noile clase energetice care vor fi valabile de anul acesta pentru că în 2020 cele mai multe mașini aveau A+++, dar erau diferențe de consum semnificative.