Candy CSTG 47TME/1-S, model vertical de 7kg

Candy CSTG 47TME/1-S e o maşină de spălat rufe modernă cu o capacitate de 7kg aşa încât să poată spăla pentru o familie de 3-4 persoane. Cineva s-ar orienta înspre un astfel de model (adică vertical) deoarece ocupă mai puţin loc în comparaţie cu o maşină de spălat standard.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern echipat cu tehnologii caracteristice Candy. Acestea sunt inscripţionate pe aparat, fiind vorba despre Kilo Detector, RapidO (4 programe rapide), Smart Touch şi altele.


Păreri pro şi contra

Modelul Candy CSTG 47TME/1-S e unul cu noua clasă B de eficienţă energetică datorită unui consum de 52 kWh la 100 de cicluri.
Kg Detector sau Kilo Detector e o caracteristică despre care putem spune că detectează cantitatea de rufe şi poate economisi până la 70% resurse dacă spălaţi jumătate de încărcătură.
Maşina vine cu multiple programe rapide, durata acestora fiind de 14, 30, 44 sau 59.
La spălare acest model are un nivel de zgomot de 51 decibeli, lucru datorat în mare parte motorului de tip Inverter+ Silent.
Am scris mai sus că aparatul are şi conectivitate smart. Aceasta e de tip NFC şi presupune că puteţi controla aparatul de pe un telefon mobil. Prin „controla” vreau să scriu că puteţi adăuga programe suplimentare şi supraveghea aparatul de pe telefon.
Având o centrifugare de 1400 rotaţii înseamnă că rufele vor fi foarte bine stoarse şi uscarea nu o să dureze prea mult.

De final pot să recomand acest model celora care vor un aparat care să nu ocupe mult loc şi care să aibă integrate o multitudine de tehnologii utile. Utilitatea acestor tehnologii constă în faptul că economisesc resurse şi fac utilizarea aparatului mai uşoară.
Chiar dacă are caracteristici smart nu trebuie neaparat să le folosiţi dacă nu doriţi, utilizarea sa putându-se face clasic precum oricare altă maşină de spălat rufe.

Te-ar mai putea interesa