Arctic APL61225XLW3, maşină de spălat clasa E

Arctic APL61225XLW3 e o maşină de spălat rufe pentru 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 6kg. Consumul energetic nu e mare întrucât are clasa E de eficienţă energetică cu un consum de 73 kWh la 100 spălări.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium pentru spălarea rufelor. Din poza de alături se poate vedea noul design al modelelor de la Arctic.


Păreri pro şi contra

Probabil că vedeţi din poza de mai sus că uşa e ceva mai mare. Nu e doar o impresie deoarece aceasta are un diametru de 34 centimetri. Acest lucru ajută la o mai uşoară încărcare/descărcare a rufelor. Alt lucru util la uşă e dechiderea la unghi de 170 grade.
Pentru a economisi resurse acest model are sistem electronic de ajustare a cantităţii de apă. Apa e ajustată în funcţie de cantitatea de rufe.
Detergentul e dozat optim datorită caracteristicii Eco Dose. În felul acesta se face economie şi nu mai sunt lăsate urme pe haine.
E un model slim deoarece dimensiunile sunt compacte de 44x60x84 axlxî cm.
Cuva e una cu un contur unic numit Aqua Surf. Acesta oferă condiţii optime de spălare fără a afecta ţesătura.
O tendinţă nouă (la care a aderat şi Arctic) e folosirea de abur în spălare. În acest sens aparatul are tehnologie Extra Steam care ajută la a avea rufe fără cute. ExtraSteam funcţionează alături de alte programe printre care Antialergic. Acest ultim program se adresează persoanelor care au piele sensibilă şi vor să se ferească de alergii.
Pe noua etichetă energetică ne est furnizat nivelul de zgomot la centrifugare de 75 decibeli.

De final pot spune că acest model e unul pentru persoanele care vor ceva aspectiv, uşor de folosit, economic şi care să nu ocupe mult loc.

Te-ar mai putea interesa