Candy CST 27LE/1-S, mașină de spălat rufe cu Kg Detector

Sunt mulți producători de aparate electrocasnice și este destul de ușor să găsești un model care să fie conform cerințelor voastre. Candy CST 27LE/1-S este un model cu lățime de numai 41 cm și încărcarea este diferită de restul – verticală. Panoul de control este poziționat în partea de sus, unde poate fi accesat numai de către adulți și se poate vedea cu ușurință timpul rămas. Aceasta poate fi pusă oriunde datorită dimensiunilor sale, însă nu o puteți instala sub blatul din bucătărie.

Designul este unul plăcut pe alb, iar mânerul pentru deschiderea capacului se află în partea din față unde este destul de vizibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este perfectă pentru o familie de maxim 4 membrii, însă poate că spălați foarte des și cantități mai mici de rufe. Trebuie lăudate performanțele sale pentru că are dimensiuni reduse – 7 kg de rufe și 1200 RPM. Acestea sunt performanțele maxime ale mașinii și pot varia în funcție de selecțiile făcute. În total, mașina vine cu 17 programe de spălare pentru ca voi să puteți face alegerea corectă.

Se poate lăuda cu cea mai bună eficiență energetică de pe piață – A+++, deoarece are un consum anual foarte mic – 175 kWh. Poate că nu este cea mai silențioasă mașină de pe piață, de aceea unii preferă tot cele cu încărcare frontală.

Păreri pro și contra

Sunt utilizatori care preferă astfel de mașini deoarece oferă un design compact și performanțe bune. Spală suficient de mult și programele se adaptează în funcție de cantitatea de rufe introduse – Kg Detector. Programele de spălare sunt numeroase pentru ca voi să puteți spăla orice și cu rezultatele excelente, iar programele rapide sunt o alegere bună pentru rufe puține sau puțin murdare (durată de 30 și 59 minute). Tehnologia Mix Power System este prezentă doar la mașinile acestui brand și aceasta îmbunătățește rezultatele prin dizolvarea mai bună a detergentului.

Candy CST 27LE/1-S oferă o opțiune de selectare a gradului de murdărie pentru rufe cât mai curate. Puteți selecta funcția de călcare ușoară pentru rufe care urmează a fi călcate, dar nu lipsește nici funcția de start întârziat dacă vreți să amânați pornirea programului.

Te-ar mai putea interesa