Candy CSO44 1285TE, model slim pentru 3-4 persoane

Candy CSO44 1285TE este o maşină de spălat rufe modernă întrucât are caracteristica smart numit „simply Fi” şi poate spăla pentru 3-4 persoane mulţumită capacităţii de 8kg. Chiar dacă are o capacitate mare acest model nu ocupă mult loc pentru că are dimensiuni compacte (e slim) de 47x60x85 axlxî cm.
Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani beneficiem de un aparat care consumă puţin curent întrucât are clasa A+++ de eficienţă energetică. Mai exact are un consum anual de 196 kWh.
Din poza de alături puteţi vedea că are un aspect clasic Candy şi are inscripţii cu cele mai utile funcţii. Printre acestea se numără Kg Detector şi simply Fi.


Păreri pro şi contra

Modelul Candy CSO44 1285TE e unul cu un număr mare de programe, adică 9. Acestea sunt diferite derivaţii (în funcţie de temperatură şi tipul ţesăturii) ale programelor rapide de 14, 30, 44, 49 şi 59 minute.
Faţă de alte modele aceasta are o uşă ceva mai mare de 35 cm şi e poziţionată mai sus. În felul acesta deschiderea şi încărcarea sunt mai uşoare.
Funcţia Kilo Detector detectează cantitatea şi tipul ţesăturii, iar în funcţie de acestea optimizează procesul de spălare.
Nivelul de zgomot al aparatului e de 60 decibeli la spălare, iar la centrifugare e de 79. Sunt nişte valori ceva mai mari decât la alte modele, dar e maşină de spălat.
La fabricarea acestuia s-au folosit materiale de calitate precum cuvă din inox aşa încât durata de exploatare a produsului să fie cât mai mare.
Aparatul e unul cu o fiabilitate bună, garanţia standard fiind de 2 ani. În momentul de faţă e o promoţie în care producătorul oferă 5 ani pentru produs, dar acest lucru presupune parcurgerea unor paşi.
Fiind un model smart poate fi controlat de pe un telefon mobil care are instalată aplicaţia aferentă. Aparatul dispune de conectivitate wi-fi şi bluetooth.

Din păcate acest model nu are uscător incorporat cum e cazul altor modele.

Te-ar mai putea interesa