Candy CSO4 1075TE/1-S, model clasa A3+ compact

Candy CSO4 1075TE/1-S este o maşină de spălat rufe din categoria compactă (slim) cu eficienţă energetică A+++ şi capacitate de 7kg. Faţă de alte maşini aceasta e una smart cu simply Fi aşa încât să poată fi verificată de pe un telefon mobil cu aplicaţia aferentă.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu un panou de comandă simplu caracteristici Candy.
Din imaginea de alături se poate vedea cum arată aparatul şi observăm inscripţii precum Kg Detector, Active Motion System şi programele din jurul butonului rotativ.


Păreri pro şi contra

Modelul Candy CSO4 1075TE/1-S vine cu o multitudine de programe rapide, lucru caracteristic Candy. Mai exact e vorba despre 9 programe cu durate de 14, 30, 39, 44 şi 59 minute.
E un model slim cu dimensiuni de 45x60x85 axlxî cm. În acest fel beneficiem de un aparat care nu va ocupa prea mult loc.
Aparatul are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 175 kWh.
Modelul acesta e unul cu Kg Detector, adică detectare automată a cantităţii aşa încât să faceţi economii de resurse.
la construcţia acestui model s-au utilizat piese de calitate, cuva fiind una din inox.
Capacitatea de 7kg face ca acest apart să fie unul potrivit pentru o familie compusă din 3-4 membri. Dacă vreţi ceva cu capacitate mai mare atunci există şi un model de 10kg, dar nu mai e slim.
Pentru ca hainele să fie stoarse bine are o centrifugare la 1000 rotaţii. În acest fel nivelul de zgomot e de 77 dB la centrifugare. La spălare e ceva mai mic de 58 dB.
Scriam mai sus că acest model vine cu Active Motion System, adică cu o tehnologie care face ca detergentul să acţioneze mai bine prin faptul că tamburul creşte viteza de toraţie în mai multe trepte.