Beko DF7412PA, uscător alb cu pompă de căldură

Uscătoarele de rufe au avansat mult în ultimii ani și vedem tot mai multe variante cu pompă de căldură, acestea fiind cele mai apreciate. Mai sunt și cele cu condensare dacă vreți să vă limitați la un anumit buget, dar nu prea le-aș recomanda deoarece nu oferă multe avantaje. Beko DF7412PA este un uscător de rufe care l-aș alege datorită tehnologiilor avansate care îmbunătățesc rezultatele și performanțele sunt acceptabile. Sunt și alternative de 8 kg la aceasta dacă e să luăm în calcul prețul, dar diferența este foarte mică.

Fiecare model este diferit și cel de jos iasă în evidență cu acea pompă de căldură care scade mult consumul de energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pompa de căldură este cea mai eficientă soluție oferită de producători și veți câștiga mai mult timp alături de cei dragi, dar poate că și așa nu aveați unde să puneți rufele la uscat. Multe aparate sunt necesare pentru că ne ușurează viața de zi cu zi, doar că nu oricine și le poate permite. Dacă veți folosi des uscătorul atunci trebuie să fie cât mai eficient, iar factura la energie va fi mai mică. Cu alte cuvinte, unele aparate pot fi investiții foarte bune.

Păreri pro și contra

Tehnologiile de pe acesta sunt următoarele: Freshen Up, Eco Gentle Heat Pump, senzor EcoSense și Hygiene+. Unele dintre acestea le știți de la alte modele Beko și presupun că știți rolul lor, dar și programele de uscare sunt foarte importante pentru anumite țesături și rezultatele să fie cât mai bune. Chiar dacă nu are o capacitate foarte mare cum vedem la unele uscătoare (până la 9 kg), se poate lăuda cu o adâncime mai mică – 50 cm. Cred că în următorii ani vom vedeam ia multe uscătoare cu adâncime mică și unele pot fi numite chiar Slim (dacă au adâncime de circa 45 cm).

Chiar și așa poate alegeți să îl montați cu un kit de suprapunere universal care nu costă mult și este foarte util. Merită să alegeți un model cât mai nou, iar Beko DF7412PA a apărut anul acesta alături de alte uscătoare.

Te-ar mai putea interesa