Candy CSO C10DG-S, uscător de rufe de 10 kg

Uscătorul din imagine este un model puțin mai accesibil decât restul modelelor și îl comparăm cu cele cu performanțe similare (la încărcare). Candy CSO C10DG-S este modelul prezentat și poate că aveți nevoie de un ajutor în plus. De multe ori se întâmplă să nu avem timp pentru rufe, în special când vine vorba de uscarea lor. Poate că stați la bloc și nu aveți unde să le puneți la uscat pentru că sunt prea multe, de aceea un uscător de rufe este necesar. Cu acest aparat puteți purta cămașa preferată ziua următoare.

Dacă nu sunteți un utilizator foarte pretențios și nici nu sunteți dispuși să cheltuiți mai mult, atunci alegeți un uscător cu condensare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătoarele noi au un sistem de filtre destul de bine gândit, pentru a colecta scamele și curățarea filtrului se face ușor (este poziționat la interior în zona inferioară a ușii). Panoul de control arată la fel ca și la mașinile de spălat, doar că programele sale sunt puțin diferite. Dacă nu vă place să-l controlați fizic, atunci alegeți varianta cu aplicație.

Păreri pro și contra

Suportă o cantitate foarte mare de rufe și mașina de spălat trebuie să fie similară ca și performanțe. Cu funcția Kilo Detector se ajustează programul în funcție de cantitatea de rufe introdusă. Este echipat cu senzor de umiditate care verifică nivelul de umiditate al rufelor, pentru o uscare perfectă. Acesta poate scurta durata programelor, dar și rezultatele sunt mai bune. Controlul aparatului se poate face prin intermediul aplicației Simply Fi, deoarece aparatul este echipat cu tehnologii fără fi (WiFi și bluetooth). Va fim ai ușor dacă și mașina de spălat este tot una Smart de la Candy, astfel că nu trebuie să folosiți două aplicații diferite.

Candy CSO C10DG-S poate usca cămășile și tricourile prin intermediul unui program special, iar călcarea va fi o joacă. Are programe scurte pentru puține rufe sau care nu sunt atât de umede. Alături de acesta se potrivește o mașină care stoarce foarte bine (cel puțin 1400 RPM), dar și alte aspecte nu trebuie neglijate.

Te-ar mai putea interesa