Candy CSO 14105TE/1-S, mașină de spălat rufe mare -10 kg

Un model avansat de mașină de spălat e acest Candy CSO 14105TE/1-S și a fost lansat recent pentru cei interesați de un model Smart (WiFi) și foarte mare. Nu că ar avea o adâncime foarte mare, ci pentru că poate spăla până la 10 kg. Cu alte cuvinte, pot spune că se adresează în special familiilor mari cu 4+ persoane, iar cu Kilo Detector se ajustează setările programului pentru a oferi rezultate la fel de bune și un consum mai mic de resurse. Bineînțeles, există și un control al nivelului de spumă, în caz că veți scăpa prea mult detergent.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu multiple tehnologii. Panoul de control este organizat diferit și puteți controla aparatul chiar de la distanță dacă aveți aplicația potrivită pe smarphone.

Merită sau nu merită cumpărată?

Pro

Fiabilitatea e una ok, că doar vorbim de un brand cu experiență și de un aparat electrocasnic popular (numeroase recenții pozitive).
Are un consum redus de curent întrucât are clasa E de eficiență energetică cu un consum la 100 de spălări de 90 kWh. Poate că ați văzut multe modele cu clasă C și D, însă acelea nu spală la fel de mult.
Funcția Kilo Detector o au tot mai multe mașini și la alte branduri poate avea o denumire diferită.
Un alt lucru care ajută la economisirea de resurse e programul Eco, însă depinde și de temperatura aleasă (programele mai lungi consumă mai puțin).
Vine cu un număr mare de programe – 16, așa încât să puteți spăla eficient o gamă largă de țesături.

Contra

După cum am menționat, are un consum mare în comparație cu altele însă scade dacă spălați cantități de 4-5 kg și alegeți un program Eco.

Concluzii

Modelul Candy CSO 14105TE/1-S e unul de top la un preț foarte bun, iar eu o recomand fără nici o ezitare. Despre brandul producător trebuie spus că nu mai e românesc, ci este unul italian și gama de aparate este destul de vastă. Alți producători oferă serii speciale pentru cei care caută astfel de mașini, gen Whirlpool AWG 1112 S/PRO.

Te-ar mai putea interesa