Whirlpool AWG 1112 S/PRO, avantajele acestui model de 11kg

Pentru persoanele interesate în a achiziționa un aparat care să poată spăla o cantitate de rufe pentru până în 7 persoane recomand modelul Whirlpool AWG 1112 S/PRO.
De la început trebuie să precizez că face parte din gama Supreme Care Professional și că se adresează celora cu familii mari ori profesioniștilor (de exemplu pensiunilor).

Acest articol are rol de a vă familiariza cu principalele atuuri ale acestui model așa încât să faceți o alegere în cunoștință de cauză. Dar înainte de toate trebuie să precizez că aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Păreri pro și contra

Ar trebui să menționez că modelul AWG 1112 S/PRO a fost proiectat pentru a rezista mai mult decât un model obișnuit. În acest fel are tambur de 11 kilograme, cicluri speciale și tehnologia 6th Sense.

  • Motorul e unul Zen Inverter, evidențiindu-se prin silențiozitate, eficiență energetică și durabilitate.
  • Tehnologia Al Șaselea Simț e una care presupune detectarea cantității și adaptarea resurselor în funcție de aceasta. În acest fel se pot economisii până în 50 procente din resurse.
  • A fost proiectat pentru a face față până la 5.000 de cicluri fără probleme.
  • Consumul energetic e unul mic, fiind vorba despre 0,63 kWh pe ciclu (140 kWh pe an).

Dacă sunteți preocupați de consumul de apă per ciclu atunci trebuie să precizez că e de 54 litri per ciclu încărcare completă.
Nivelul de zgomot e unul mediu de 48 decibeli la spălare și 70 la centrifugare.

Concluzia mea referitoare la modelul acesta e că-și merită banii și se va dovedi perfect pentru acele persoane care vor să spele mult pentru ei sau clienții lor.
Referitor la producătorul Whirlpool trebuie să scriu că e numărul 1 la nivel mondial deoarece aparatele lor sunt de o calitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa