Candy CSG6B/4U2, plită neagră cu suprafață din sticlă

Plitele pe gaz pot fi de mai multe tipuri în funcție de mărime, design și materiale folosite. Modelul de jos Candy CSG6B/4U2 este unul destul de simplu, însă vedem niște caracteristici ceva mai interesante – grătare din fontă și sticlă neagră. În plus butoanele sunt destul de bine evidențiate datorită finisajului argintiu, iar pictogramele de lângă ele sugerează că are aprindere electrică la buton (integrată).

Spre deosebire de plitele electrice, cele clasice nu au foarte multe dotări și tehnologii avansate, de aceea prețurile sunt influențate mai multe de materialele folosite, dar și de brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Arzătoarele sunt poziționate la fel ca și la alte plite, însă spațiul dintre le pare a fi mai mare deoarece vedem grătare mici care oferă o bună stabilitate vaselor, însă nu le veți putea muta așa de ușor pentru că sunt despărțite. Acestea sunt realizate din fontă și se vede destul de ușor (sunt mai groase), iar cele din oțel sunt subțiri și sudate. Fonta este un material care oferă o transmitere mai bună a căldurii astfel că reprezintă un plus pentru acest tip de aparat.

Întreținerea ei este destul de ușoară și nu-și schimbă aspectul deoarece este vorba de sticlă neagră și nu de o tablă vopsită. Chiar și cele cu tablă din inox se întrețin puțin mai greu deoarece se văd petele, dar sunt soluții de curățat pentru acelea.

Dacă vreți să vă faceți o idee despre ea, atunci ar trebui să știți că arzătorul mare este de 2700W, cele normale sunt de 1750W și cel mic este de 1000W. Chiar dacă este alimentată cu gaz, tot trebuie să o conectați la priză pentru sistemul de aprindere la o mână. Adică doar apăsați și rotiți butonul corespunzător arzătorului, dar toate plitele au această dotare, deci nu este ceva special.

Concluzie

Candy CSG6B/4U2 poate fi cea mai bună alegere în special dacă vreți să aveți doar aparate pe o anumită culoare (negru) sau poate doar vreți să fie mai vizibilă pe blat. În dacă spațiul de pe blat nu este pare mare, atunci aveți nevoie de o plită precum Hansa BHKS330500.

Te-ar mai putea interesa