Hansa BHKS330500, plită pe gaz cu 2 arzătoare

Există și plite pe gaz cu numai 2 arzătoare, însă prețurile nu sunt chiar la jumătate, dar nici nu cred că v-ar deranja pentru că mulți dintre voi veți alege un astfel de model pentru că fie nu aveți mult spațiu pe blat, fie nu obișnuiți să folosiți toate arzătoarele. Hansa BHKS330500 este o astfel de plită și o recomand deoarece este realizată de un brand foarte popular și au fost folosite materiale de calitate.

Se vede doar din imaginea de prezentare că este vorba de o plită clasică însă cu finisaje mai moderne, plus că e mai ușor de întreținut (e neagră). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nici nu veți avea nevoie de mai mult deoarece o plită cu putere de 3.8kW este de ajuns pentru a putea găti, adică arzătorul mare este destul de puternic și în față aveți un arzător mic pe care puteți încălzi apă sau orice altceva.

Suprafața ei este realizată din sticlă neagră deci își va menține în timp aspectul însă întreținerea va fi puțin mai diferită, dar nu dificilă deoarece nu se vor vedea petele chiar ca și pe cele deschise la culoare (cum ar fi Whirlpool GOFL629WH).

În cazul cuptoarelor incorporabile, am văzut că nu mai sunt modele pe gaz disponibile, însă în cazul plitelor este vorba de ceva diferit, adică randamentul este relativ același. Deci nu aș putea spune că o plită electrică este mai performantă decât una pe gaz, în special dacă vorbim de cam același buget. Cu siguranță nu veți găsi la acest preț o plită electrică deoarece are incorporate diverse tehnologii și nu poate fi sub un anumit preț.

Concluzie

Hansa BHKS330500 poate fi instalată cu ușurință oriunde deoarece este compactă și poate că nici nu veți opta pentru o hotă dacă aveți posibilitatea să mai deschideți geamul din când în când. Dacă tot vorbim de instalare, plitele nu trebuie instalate neapărat deasupra cuptorului, pentru că și cuptoarele pot fi puse în corpuri mai înalte astfel încât să nu vă aplecați după preparat. Sunt diverse soluții de amenajare e internet și cu siguranță veți găsi una potrivită.

Te-ar mai putea interesa