Candy COW 4852D/1-S, mașină de spălat cu uscător

Sunt mașini de spălat care pot usca rufele deoarece au uscător incorporat, doar că performanțele nu sunt chiar atât de mari și eficiența energetică nu este cea mai grozavă pentru că uscă conținutul cu ajutorul unei tehnologii clasice – condensare. Candy COW 4852D/1-S este o astfel de mașină de spălare și este destul de compactă pentru specificațiile sale – adâncime de 53 cm. Din păcate nu poate usca cantitatea maximă de spălare, ci numai în limita a 5 kg de rufe.

Arată ca oricare alt model de la acest brand și vedem că are un panou de control restrâns și ușa este poziționată mai sus pentru o încărcare/descărcare ușoară. Să nu uităm că hubloul nu este de 30 cm ca la multe alte mașini, ci este de 35 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu poate fi un model cu design Slim, însă poate nici nu doriți să fie prea compactă pentru că vă doriți performanțe cât mai mari. Când o puneți lângă mobilier, parcă dimensiunile sale nu mai joacă un rol atât de important. Doar modele cu încărcare frontală pot avea acel uscător de rufe incorporat, plus că sunt și alte dotări suplimentare.

Păreri pro și contra

Poate spăla și usca fără probleme până la 5 kg de rufe, poate fi controlată de la distanță cu ajutorul unei aplicații de mobil, are clasă de eficiență energetică A la spălare și clasa D per total (uscătorul are consum mai mare). Dacă veți alege doar să spălați rufele, consumul și durata vor fi mult mai mici. Vine cu un număr mare de programe de spălare – 16, însă programul rapid are o durată de numai 14 minute (puține rufe). Mai sunt și alte programe rapide, iar acela fiind cel mai scurt. Nu pare a fi cel mai silențios aparat din segment, dar impresionează la alte capitole.

Candy COW 4852D/1-S are tehnologii noi care fac procesul de spălare mai eficient și pot să vă fie de folos zi de zi. Are funcția care detectează cantitatea de rufe, pentru ca durata programului să fie mai scurtă și să se economisească resurse.

Te-ar mai putea interesa