Candy CMIOUS 5142WH/N, congelator cu ușă reversibilă

Candy CMIOUS 5142WH/N este un congelator ceva mai mare, adică are multe compartimente și o înălțime de 142 cm. Se poate instala lângă frigider dacă vreți să aveți acces rapid la el și nici nu ocupă foarte mult spațiu. Oferă mult mai mult loc pentru alimente decât congelatorul unei combine frigorifice deoarece vorbim de un volum net de 160 litri. Este perfect pentru o familie numeroase sau poate preferați să vă aprovizionați mai bine ca să nu mergeți aproape zilnic la magazin.

Prețul este destul de atractiv pentru cât oferă și raportul volum/preț este mai bun la aparatele mari, plus că și sertarele sunt mai generoase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Interiorul este organizat ca și la multe alte congelatoare, doar că acum avem compartimente diferite. Cu alte cuvinte, puteți sorta alimentele în funcție de mărimea sertarelor și poate unele necesită congelare (au fost cumpărate proaspete).

Consumul anual al aparatului este de 235 kWh, astfel aparatul a primit clasa energetică F. În general, congelatoarele și lăzile frigorifice nu au cel mai mic consum de energie, însă sunt îmbunătățiri la noile modele și merită să alegeți unul. Dacă vă doriți o bucătărie mai minimalistă, atunci aveți nevoie de aparate incorporabile care pot fi puse sub blat și nu lângă mobilier.

Păreri pro și contra

Are ușă reversibilă pentru ca voi să puteți deschide ușor ușa și să aveți acces la interior indiferent unde veți pune aparatul. Are un consum de energie satisfăcător, iar clasa energetică nouă pentru acesta este F. Capacitate de congelare este de 10 kg la 24 ore, în caz că puneți doar alimente proaspete în el. Nu trebuie să vă îngrijorați în cazul unei pene de curent deoarece autonomia fără curent este de 9 ore. Chiar dacă suprafața nu este dreaptă are picioare ajustabile, aparatul trebui montat în plan drept pentru o funcționare optimă.

Candy CMIOUS 5142WH/N poate fi comparat cu un frigider deoarece dimensiunile sunt similare, lățimea și adâncimea fiind de 55 cm. Ușa se deschide ușor fiind echipată cu un mâner vertical, iar controlul temperaturii se face de la interior cu ajutorul butonului rotativ.

Te-ar mai putea interesa