Star-Light CF-160FWH, congelator cu 5 sertare

Congelatorul din imagine este modelul Star-Light CF-160FWH care are 5 sertare generoase, iar acest aspect se vede din imaginea de prezentare pusă mai jos. Panoul de control este unul mecanic și este vorba de un buton rotativ care este așezat în partea superioară. Cu alte cuvinte, trebuie să deschideți ușa pentru a seta temperatura dorită (în funcție de alimentele introduse). Acesta este mult mai performant decât congelatorul unei combine deoarece poate congela până la 10 kg de alimente proaspete.

Fiind un congelator atât de accesibil, nu ne putem aștepta să ofere un panou de control digital și tehnologie de răcire No Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușa se deschide spre dreapta după cum se poate vedea și încărcarea sertarelor se poate face destul de ușor. Lăzile frigorifice sunt și ele atractive ca preț și volum, însă veți pune alimentele unele peste altele și va fi destul de dificil să găsiți ceva. Unele oferă coșuri superioare pentru alimente mai puține sau care vreți să le folosiți în perioada ce urmează. Dezghețarea este manuală la aparatele frigorifice accesibile și asta presupune să-l curățați din când în când de gheață. Ocupă la fel demult spațiu ca un frigider cu același volum, având o lățime și adâncime de numai 55 cm.

Păreri pro și contra

Oferă un spațiu generos de stocare a alimentelor și le puteți sorta datorită celor 5 sertare. Are un consum redus de energie pentru dimensiunile sale și vedem un consul zilnic de numai 0.58 kWh. Designul exterior al aparatului este simplu și se poate vedea din imaginea de prezentare că are un mâner clasic. Acesta ușurează deschiderea sa, iar voi îl puteți pune chiar și în bucătărie dacă există mult loc alături de alte aparate de aceeași culoare. Sunt puține congelatoare pe alte culori și prețurile sunt ceva mai piperate dacă vorbim e inox sau ușă lucioasă (sticlă).

Star-Light CF-160FWH se adresează celor care nu au brand favorit și vor să facă o alegere bună și ieftină. Poate că nici nu-l veți folosi des deoarece aveți deja un congelator la frigider, însă este mult mai mic.

Te-ar mai putea interesa