Candy CIO 225 NE, frigider incorporabil cu o ușă

Frigiderele incorporabile sunt puțin mai scumpe decât cele clasice deoarece sunt costuri mai mari de producție, plus că nu sunt foarte mulți doritori. Cei mai mulți utilizatori aleg variantele clasice care au un design exterior fie pe alb, fie pe o culoare diferită. Candy CIO 225 NE este un model care necesită integrare și nu este foarte înalt, dar tot nu poate fi pus sub blat. Chiar dacă are o singură ușă, acesta este dotat cu acel compartiment pentru congelare aflat în partea superioară.

Dacă nu ați maia avut un astfel de aparat frigorific, trebuie să știți că lățimea nu se schimbă (54-55 cm), însă cei care fac mobilier știu asta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Frigiderul are un interior bine împărțit, astfel că spațiul dintre rafturi este generos. Chiar și pe ușă aveți numeroase suporturi pe ușă, dar și un compartiment generos în frigider pentru legume și fructe. Rafturile pot fi mutate după bunul plac, astfel că puteți face loc vaselor mari sau poate vreți să puneți câteva sticle cu lapte dacă pe ușă puneți altceva.

Clasa energetică este acceptabilă pentru acest buget și nu comparăm frigiderul cu unul clasic ci doar cu cele din aceeași categorie. Acest aspect se poate observa din eticheta sa, dar alte caracteristici tehnice – nivelul de zgomot și capacitate congelator.

Există și combine frigorifice incorporabile în caz că vă doriți mai mult volum și un aparat cu două uși, adică una pentru fiecare compartiment. Atunci discutăm de un buget care depășește 2000 lei sau chiar 3000 lei dacă vorbim de branduri germane (cum ar fi modelul Bosch KIF51AFE0).

Concluzie

Candy CIO 225 NE este un frigider nu foarte mic, dar nici mare care merită toată atenția voastră în special dacă vă doriți o bucătărie în care să iasă în evidență mai mult mobilierul. Veți cheltui mai mult cu un astfel de aparat (incorporabil), dar nu va fi vizibil, la fel ca și în cazul altor aparate (mașină de spălat vase). Aș putea spune că este ideal pentru o familie mică sau poate că mai folosiți și alte aparate frigorifice pentru alimente proaspete/congelate.

Te-ar mai putea interesa