Bosch KIF51AFE0, frigider incorporabil cu o ușă

Majoritatea frigiderelor incorporabile au o singură ușă datorită faptului că este prezent un compartiment mic pentru congelare la interior. Altele nici nu-l au, iar un astfel de exemplu ar fi modelul de jos Bosch KIF51AFE0. Costă mai mult decât altele pentru că oferă și un volum generos, plus că vorbim de un producător cu experiență în domeniu. Motiv pentru care vom vedea un plus de calitate la materialele folosite, finisaj mai plăcute, dar și tehnologii utile.

Acesta se adresează celor care vor ca mobilierul să fie mai bine evidențiat în bucătărie, iar acesta se face la comandă în funcție de aparatele comandate. Nu toate frigiderele sunt la fel, unele sunt mai late, altele sunt mai înalte sau elegante (Samsung RR39A746322/EO). Acestea nu sunt precum cuptoarele și plitele incorporabile, care au dimensiuni exterioare aproape similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu toți producătorii de aparate electrocasnice oferă soluții incorporabile, mai puțini sunt cei care oferă un plus de calitate. Unii utilizatori se uită la bani și nu ar fi dispuși să cheltuie atât de mult pe un frigider, mai degrabă ar opta pentru unu clasic.

Se vede din imaginea de prezentare că finisaje argintii la interior care dau un plus de eleganță. Mă refer la cele 5 rafturi și patru suporturi de pe ușă. Chiar și sertarele pentru legume, fructe și carne (pește) arată bine și sunt foarte voluminoase.

Temperatura se reglează digital și panoul de control se află la interior, unde îl puteți accesa doar voi (pentru că este poziționat pe marginea superioară).

Nu va deranja deoarece nivelul de zgomot este destul de redus – 37 dB, cele mai multe având unde la 40 dB.

Concluzie

Vedem destul de multe caracteristici speciale, iar aici mă refer la tehnologii moderne: FreshSense, VitaFresh, EasyAccess și VarioShelf. Bosch KIF51AFE0 are un consum foarte mic de energie, adică vedem o clasă de eficiență bună bună – E. Anterior a fost A++, însă acum clasele sunt mai stricte pentru a vă face o idee mai bună despre ele.

Te-ar mai putea interesa