Candy CI642C, plită incorporabilă cu inducție la un preț super

Plita incorporabilă Candy CI642C este un model de ultimă generație la un preț foarte bun. Nu este o plită oarecare ci una cu inducție, adică una destul de eficientă. Spun asta deoarece față de o plită electrică clasică, aceasta încălzește doar când puneți vasul și doar vasul. Procesul de încălzire este mult diferit și ajută să economisiți mai multă energie. Pot fi folosite doar vase feromagnetice deoarece plita folosește o bobină electromagnetică, deci nu mai puteți pune vase de yenă sau alte materiale pentru a încălzi conținutul lor.

Costă destul de puțin pentru cât oferă și vă voi enumera mai jos restul caracteristicilor sale speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Anterior v-am menționat câteva motive pentru care ar merita aleasă dar mai sunt și altele. Aici mă refer la puterea plitei (maxim 8 kW), panoul de control touch (cu timer și numeroase funcții), designul minimalist și flexibilitate (puteți folosi doar zone simultan pentru un vas oval sau dreptunghiular).

Interfața touch este standard la plitele electrice (cum are Bosch PKE61RAA2E) și singura diferență o fac funcțiile. Unele au slider pentru a alege mai ușor temperatura, altele au un simplu buton care îl apăsați. Interfața poate fi blocată la toate plitele că doar este foarte ușor să apăsați accidental unele butoane. Are funcția de oprire automată în caz că nu este folosită pentru a economisi și mai multă energie, deci plita este gândită destul e bine și este realizată din materiale destul de rezistente și de calitate.

Concluzie

Din câte observ, Candy CI642C are trei zone normale și una mare, deci o altă diferențe în plite este mărimea arzătoarelor. E bine să aveți arzătoare cât mai mari, pentru că și așa detectarea vasului este automată și consumul este influențat de mărimea vasului. Puterea minimă a arzătoarelor este de 1500 W și cea maximă de 2000W, deci nu poate fi comparată cu orice plită, în special cu una pe gaz. Gătitul va fi mai ușor și nu va dura atât de mult (randament excetent), plus că vasul este încălzit uniform.

Te-ar mai putea interesa