Candy CHICS 5184XN, combină frigorifică Clasa E

Combina frigorifică Candy CHICS 5184XN este una dintre puținele modele în acest buget care se laudă cu un consum mai mic de energie. Cu alte cuvinte, vorbim de o clasă de eficiență energetică mai bună – Clasa E. Este destul de clar că nu vorbim de diferențe foarte mari de consum, însă veți economisi bani în anii care vor urma cu facturi mai mici. O să vă placă exteriorul său metalizat (inox) cu aspect minimalist, mânerele fiind ascunse.

Din imaginea de jos nu prea se vede, însă acest aparat are o lățime ceva mai mică – 55, dar rafturile le consider destul de generoase. Sunt alternative cu volum ceva mai generos dacă nu vă deranjează eficiența energetică E (un exemplu este Heinner HC-V336F+). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este un model clasic care se poate pune chiar și în locul unui frigider datorită dimensiunilor sale. Combinele sunt doar mai înalte, însă sunt numeroase modele peste 1500 RON care au dimensiuni mult mai generoase.

Are un design modern (minimalist), adică vedem linii drepte și are mânere ascunse în plan orizontal. Cele mai multe combine sunt ca aceasta și veți vedea că ușile reversibile au devenit o dotare standard pentru că sistemul de balamale este mai bine gândit.

Că tot vorbeam mai sus de consum, în cazul acestei combine vorbim de o clasă energetică bună – E. Noua etichetare este diferită și mult mai strictă, însă vorbim de fosta clasă energetică A++ care este dată pentru un consum de numai 210 kWh. Consumul este dat și de mărimea paratului, așa că nu puteți compara aparatul cu oricare altul, ci doar cu unul similar ca și mărime.

Concluzie

Nu sunt multe recenzii pentru că este o generație nouă care va mulțumi mulți clienți. Candy CHICS 5184XN oferă specificații ceva mai bune decât generațiile precedente, plus un design pe inox care arată bine și își menține aspectul (comparativ cu cele vopsite). Dar poate că pe unii dintre voi nu v-ar deranja un model simplu pe alb. Culoarea și materialele folosite pot influența prețul, dar și alte aspecte importante (sisteme de răcire, mărime dozatoare).

Te-ar mai putea interesa