Candy CELDIMN 2D620PBE, mașină de spălat vase cu WiFi

Mașina de spălat vase din imaginea de jos este una dintre cele mai avansate modele de la Candy, iar aici vorbim de CELDIMN 2D620PBE. Are un nume mai greu de reținut, dar ce trebuie să știți voi este că vorbim de gama de top a acestui brand și are dotări pe măsură. Acestea le voi enumera în partea de jos și veți vedea că nu este ca și restul, iar prețul mi se pare a fi destul de justificat. Evident că face parte din cea mai recentă generație, motiv pentru care are o capacitate de încărcare mare și o clasă energetică foarte bună.

Mia multe detalii despre aceasta vă voi da în partea de jos și interiorul este destul de încăpător și bine gândit, iar voi vă puteți face o idee despre ea din imaginea de prezentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu sunt multe modele cu capacitate de încărcare de 16 seturi în acest preț, iar aparatul permite o astfel de încărcătură datorită felului cum sunt gândite coșurile sale. Cu alte cuvinte, ele permit utilizatorului să pună mai multe farfurii, cești, pahare etc. Adică pot fi spălate numeroase tipuri de articole și chiar tacâmurile au loc în acel coș mic și nu avem un sertar special în partea de sus cum văd la alte mașini.

Chiar și numărul de programe este mai mare decât la altele și controlul/supravegherea aparatului pot fi făcute cu ajutorul aplicației mobile (Simply-Fi), pentru că aparatul vine cu tehnologie de conectare fără fir – WiFi. Adică este vorba de un aparat Smart și care impresionează la multe capitole. Alți producători oferă o aplicație diferită – Bosch SMD6TCX00E cu Home Connect, deci dacă vreți să folosiți o singură aplicație pentru mai multe aparate, alegeți aparatele de la același brand.

Caracteristicile speciale de pe acesta nu le veți vedea și pe modelele altor branduri, însă unele poate le veți recunoaște chiar dacă au denumiri puțin diferite.

Concluzie

Candy CELDIMN 2D620PBE oferă un sistem de deschidere automată a ușii după finalizarea programului, astfel ca aerul natural să pătrundă pentru o uscare mai eficientă a vaselor. Ca și la mașinile de spălat rufe și aceasta are o funcție de adăugare articole ce ați uitat să să introduceți.

Te-ar mai putea interesa