Bosch SMD6TCX00E, mașină de spălat vase cu Home Connect

Bosch SMD6TCX00E este un alt model cu Home Connect, adică care poate fi controlat de la distanță și există compatibilitate cu Amazon Alexa. Producătorul pune la dispoziția clienților o aplicație mobilă prin care pot monitoriza și controla numeroase aparate. Evident că vorbim doar de aparate de la acest brand și care prezintă a cea caracteristică. Nu toate aparatele sunt Smart și poate că v-ar plăcea o astfel de caracteristică, dar puteți să nici nu o folosiți. Adică are un panou de control ca la oricare altă mașină de spălat vase doar că este foarte restrâns pentru că este complet incorporabilă (Bosch SPI4HMS61E e parțial incorporabilă).

Acest tip de mașină este foarte popular deoarece mulți preferă ca acest aparat să nu fie vizibil, plus că nu va fi folosit zilnic. Chiar dacă în imaginea de prezentare este albă, mașina are nevoie de o ușă de mobilier cu mâner astfel ea va fi ascunsă. Costă mai mult decât altele deoarece oferă mai multe dotări și unele chiar mi se par foarte utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Din poza de sus se vede sertarul pentru tacâmuri numit VarioDrawer, adică este poziționat pe al treilea nivel. Mai sunt două coșuri spațioase, astfel că aparatul oferă o capacitate totală de 14 seturi, cel de sus poate fi reglat ca să aveți loc pentru vase mai mari. Această valoare nu este ieșită din comun deoarece vorbim de un aparat cu dimensiuni generoase, adică cu lățime de 60 cm. Sunt mașini cu lățime de 45 cm sau compacte, dar poate că voi aveți nevoie de un ajutor mai performant.

Are o clasă energetică excelentă și nu sunt multe aparate ca și acesta. Vorbim de Clasa A care este cea mai bună pentru acest tip de aparat și nu cred că am văzut vreo mașină mai eficientă decât aceasta – 54 kWh la 100 de spălări. Modele cu clase energetică E consumă aproape dublu, dar depinde și de programul ales și anumite funcții ce le-ați ales.

Concluzie

Bosch SMD6TCX00E se laudă cu dotări de top precum: Perfect Dry, HomeConnect, OpenAssist, InfoLight; dar și cu un consum foarte mic de energie.

Te-ar mai putea interesa