Candy CDPN 2L360SW, review mașină clasa E cu Smart Touch

Pentru persoanele interesate de un aparat modern recomand aparatul Candy CDPN 2L360SW. Acesta e o mașină de spălat vase cu capacitate de 13 seturi și nu e încorporabilă. După această capacitate ne putem da seama că va fi suficientă pentru o familie de 3-4 persoane.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător italian cu reputație foarte bună. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un design exterior minim și că e de culoare albă.
Face parte din gama Evo, iar precum alte modele de la acest producător (aș aminti modelul CDPN 1L390SW) are funcția Impulse. Această funcție presupune că spală cu impulsuri așa încât să se economisească resurse (apă și curent).

Aparatul are numeroase avantaje care vă fac să o cumpărați, iar acestea sunt enumerate și descrise în rândurile care urmează.
Am menționat funcția Impulse care poate fi utilizată la anumite programe pentru economisire resurse, iar un alt lucru util este eficiența energetică E. Asta deoarece aparatul are un consum de 93 kWh la 100 spălări.
Vine cu un număr mare de programe, printre acestea numărându-se programul Rapid 29 minute, cel Intensiv 75 minute și cel Eco.
Întreținerea nu e un proces complicat deoarece mașina este echipată cu funcție autocurățare. Trebuie adăugat că producătorul recomandă efectuarea periodică a unui program de spălare cu produs curățare și fără vase în ea.

Dezavantaj ar fi că nu e slim. Discutăm despre dimensiuni de 85x60x60 îxlxa cm.

Despre produsul de față trebuie scris că e unul de calitate pentru cei interesați de ceva cu un excelent raport între calitate și preț. Am menționat că e un producător italian și ce mai trebuie să știți e că acesta aparține de Haier care are fabrică și în țara noastră.

Te-ar mai putea interesa