Candy CDPN 1L390SW review

Mașina de spălat vase Candy CDPN 1L390SW e una pentru acele persoane interesate de un aparat standard (neîncorporabil) care să poată fi utilizat pentru spălarea unei cantități ușor peste medie. Astfel de aparate sunt preferabile față de cele incorporabil deoarece nu aveți bătăi de cap cu mobilierul.

Poate spăla o cantitate de 13 seturi, iar în privința consumului energetic nu trebuie să vă faceți prea mari bătăi de cap deoarece are clasa F cu un consum de 103 kWh la 100 spălări. Nici consumul de apă nu e unul mare deoarece per ciclu are consum 11,7 litri.
Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de dimensiuni normale de 85x60x60 îxlxa cm.

Aparatul are mai multe avantaje, iar cel mai important e consumul mic de resurse. Scriam mai sus că are clasa F, iar acest lucru se datorează și faptului că are funcție Impulse, adică o tehnologie care reduce consumul de apă și curent.
Cel mai rapid program are 29 minute și e pentru acele persoane care doresc să spele ceva rapid.
Întreținerea e una fără bătăi de cap, fiind vorba despre un aparat cu funcție Autocurățare care trebuie utilizată la o anumită perioadă.
E un aparat smart, având inscripția Smart Touch. Acest lucru presupune un oarecare control de pe telefon.
Dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului atunci beneficiați de 5 ani garanție. Garanția standard e de 2 ani.

Sunt și unele aspecte negative care ar trebui menționate, iar acestea sunt faptul că nu e slim și că nu are o capacitate mai mare de încărcare.

De final trebuie să scriu că recomand acest model celora interesați de un produs de calitate de la un producător european.
Despre Candy trebuie să scriu că e italian și e deținut de cei de la Haier. Iar, dacă vreți ceva pe culoare inox trebuie să vă recomand modelul Candy H CF 3C7LFX.

Te-ar mai putea interesa