Candy CDPH 1L952W, mașină de spălat vase cu 5 programe

În ultimii ani, popularitatea mașinilor de spălat vase a crescut datorită prețului mai atractiv, dotărilor mai numeroase și consumul mic de resurse. Să nu neglijăm faptul că acest tip de aparat este un real ajutor în bucătărie, pentru că nu veți mai petrece ore să curățați vasele și tacâmurile, acum le puneți în aparat și alegeți programul potrivit. Candy CDPH 1L952W este o variantă interesantă și care are un design destul de simplu pe alb, iar panoul de control poate fi accesat ușor fiind poziționat pe ușă. Acesta este unul clasic cu indicatori în partea de sus a butoanelor, astfel că veți vedea ce selecții ați făcut.

Pentru că nu se incorporează, veți vedea că poate fi instalată mai ușor și aveți nevoie doar de utilități (robinet pentru apă, scurgere și o priză). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile clasice oferă coșuri mai mari pentru că lățimea aparatului atinge 60 cm, pe când cel de sus ajunge numai la 45 cm. Bineînțeles, nu sunt afișate multe informații pe panoul de control, de aceea trebuie să consultați manualul său. Programele sale sunt acestea și poate că le știți de la alte modele: Economic, Intensiv, Rapid…

Păreri pro și contra

Acest model oferă un consum acceptabil pentru capacitatea sa de încărcare – 78 kWh la 100 de spălări. Noua etichetare este mult mai strictă și vă puteți face o idee mai bună despre aparat. Este perfect pentru o bucătărie nu foarte mare pentru că lățimea sa este de numai 44.8 cm. Mulți aleg să monteze mașina sub blat însă depinde de spațiu și dacă se poate demonta capacul. Se poate alege și o variantă parțial incorporabilă dacă vă place meniul acela de pe ușă și nu cel de pe marginea ei. Finalizarea programului este dată de avertizarea sonoră și cam așa e la multe modele.

Candy CDPH 1L952W poate fi programată să pornească mai târziu cu câteva ore deoarece are pornire programabilă (până la 9 ore). Funcțiile pot să difere de la o serie la alta, de la un brand la altul, dar și în funcție de buget.

Te-ar mai putea interesa