Candy CDIN 4D620PB, păreri model clasa C cu wi-fi


Candy CDIN 4D620PB este o mașină de spălat vase modernă de la producătorul italian Candy. Cum neobișnuit la acest producător, aparatul este echipat cu facilitatea smart „simply Fi”. Această facilitate presupune posibilitatea controlării aparatului de pe un telefon mobil.

Această mașină vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model capabilă la spălat 16 seturi de vase cu un consum minim de resurse. Cred că se poate vedea din imaginea de alături că este un aparat complet incorporabil. În acest fel panoul de comandă este unul situat pe muchia interioară.

Păreri pro și contra

Mașina Candy CDIN 4D620PB are clasa C de eficiență energetică datorită faptului că are un consum energetic de 76 kWh la 100 cicluri. Nici consumul de apă nu este prea mare dar dispar ciclu consumă 11 l.
În cazul în care sunteți ocupați de nivelul de zgomot atunci trebuie să știți că aparatul nu e deloc zgomotos pentru că are 43 decibeli.
Este echipat cu un număr de nouă programe printre acestea numărându-se  economic, intensiv și delicat. Programul rapid este unul de 24 de minute, iar spălarea se realizează la 50 de grade. Un alt program util este cel Zoom 39 care presupune spălare și uscare în 39 minute.
Ceva avantajos e și faptul că acest model vine cu 5 ani garanție dacă îl înregistrați pe pagina producătorului. În caz contrat aveți doar 2 ani de garanție.
Pentru economisire suplimentară de electricitate acest model vine cu funcția Impulse. Această funcție folosește impulsuri la spălare așa încât să fie redus consumul de resurse (apă și curent).

Singurul dezavantaj ar fi costul ușor peste medie, dar justificat din moment ce are capacitate de spălare de 16 seturi.

Concluzia mea legată de modelul acesta de la Candy e că merită investiția dacă spălați cantități mari de vase. În acest sens venind capacitatea de 16 seturi, dar și economia de resurse datorată multiplelor tehnologii integrate.
Dacă vreți un model cu capacitate de 13 seturi de la un producător german atunci recomand Bosch SMV4HVX37E.

Te-ar mai putea interesa