Bosch SMV4HVX37E, mașină de spălat vase eficientă cu Home Connect (Smart)

Pe lângă faptul că multe aparate noi devin foarte eficiente, unele oferă și funcții speciale. Una dintre ele este Bosch SMV4HVX37E care oferă posibilitatea controlării aparatului prin intermediul aplicației Home Connect. Această caracteristică este prezentă pe multe aparate de la acest brand și mă refer la cel din segmentul de mijloc și de top, din păcate cele accesibile nu beneficiază de aceasta. Aceasta este o caracteristică Smart care vă permite să controlați și să monitorizați de la distanță paratul, dar sunt prezente și funcții în plus care nu sunt prezente pe panoul de control.

Pentru a vă face o idee am pus imaginea de mai jos, iar din acea etichetă reiese principalele caracteristici tehnice ale aparatului (capacitate, consum, durată program Eco și nivel de zgomot). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Are specificații foarte bune după cum se vede în acea imagine și chiar nu aveți nevoie de o mașină cu cea mai mare capacitate de încărcare deoarece coșurile ar fi prea înghesuite. Dimensiunile mașinii nu sunt afectate de numărul de seturi, dar nu același lucru pot spune în cazul modelelor cu lățime mai mică – 45 cm, sau cel compacte care pot fi puse chiar și pe blat.

Oricum, nu o alegeți pentru ce specificații are deoarece le vedem și la aparate mai accesibile (mai puțin clasa energetică), ci o alegeți pentru ce oferă în plus. Aici mă refer la tehnologii moderne și funcții suplimentare, cum este și aceea Smart. Nu este nimic complicat, trebuie doar să instalați aplicația mobilă corespunzătoare.

Concluzie

Bosch SMV4HVX37E este un model destul de ales probabil datorită consumului redus de energie, funcției Smart, sertarului special pentru tacâmuri (vizibil în imaginea de sus), senzorului de încărcare (detectează cantitatea de vase introdusă), Glass Protection (protecție pentru articole mai fragile), programului silențios și multe altele.

Un model similar dar puțin mai eficient este Bosch SMV4HTX33E care are 12 seturi în loc de 13, cum are modelul de sus, iar dacă ar fi să aleg, aș opta tot pentru cel de sus deoarece are un program Eco foarte scurt (3 ore și ceva în comparație cu 5 ore și ceva).

Te-ar mai putea interesa