Candy CDIH 1D952, mașină de spălat vase cu capacitate de spălare bună

Mașinile de spălat vase pot fi de diferite dimensiuni, astfel că și capacitatea poate diferi de la un model la altul. Candy CDIH 1D952 este un model ceva mai mic, însă nu reprezintă cea mai compactă soluție. Vorbim de un interior destul de voluminos care permite încărcarea de până la 9 seturi. Poate fi de ajuns pentru multe cupluri și pentru a face alegerea perfectă, vă recomand să consultați și concurența. Eu consider că este un model care oferă exact ce avei nevoi și nici nu are un consum foarte mare. Aș putea spune că este un model eficient comparativ cu generațiile precedente și vedem un consum de numai 78 kWh (raportat la 100 de spălări), similar cu cel al modelului Bosch SMV6ZCX19E.

Majoritatea modelor vin cu eficiență energetică E și F, deci nu ne putem plânge la acest capitol și oricum nu este un aparat care să-l folosim foarte des. Evident că mai trebuie să luăm în calcul și ce fel de sistem de uscare folosește, dar eu aș recomanda cel cu deschiderea ușii la finalul programului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă aveți de gând să instalați doar aparate incorporabile în bucătărie atunci și mașina de spălat vase trebuie să fie la fel. Totuși, față de alte aparate acesta nu mai este vizibil fiind unul complet incorporabil și accesul la panoul de control este posibil doar când ușa aparatului este deschisă.

A avea o astfel de mașină de spălat nu mai este un moft ci este o necesitate. Cu alte cuvinte, Candy CDIH 1D952 vă poate scuti de foarte multă muncă, dar veți avea și un loc suplimentar pentru depozitare vaselor murdare, adică nu le mai țineți la vedere și le puneți în aparat și când este plin, îl porniți.

Să nu uităm că este vorba de un brand cu experiență îndelungată, astfel că aparatele sale sunt bine echipate și destul de fiabile.

Nici dotările speciale nu trebuie neglijate și acestea nu le vedem pe multe modele ieftine. De exemplu, funcția de pornire întârziată sau amânare pornire nu este o noutate și o vedem prezentă pe mai toate mașinile noi.

Concluzie

Comparând-o cu alte modele de la concurență veți vedea că sunt diferențe de dotări și nu trebuie să ne rezumăm doar la specificații pentru că acelea nu prea se schimbă. Finalul programului este însoțit de un semnal acustic astfel că veți putea scoate imediat vasele dacă doriți. Zoom 32 este o opțiune care poate fi folosită pentru vase mari care le-ați murdărit recent și le vreți din nou curate (durata este de 32 minute și temperatura este setată la 45 grade).

Te-ar mai putea interesa