Bosch SMV6ZCX19E review

Bosch SMV6ZCX19E este o mașină de spălat vase cu o capacitate de 14 seturi pentru acele persoane interesate de ceva care să arate bine și să fie eficient energetic. Prin faptul că arată bine fac referire că e un model complet incorporabil.

Această mașină de spălat vase are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dar, trebuie știut că vine de la un producător german și că are clasa C de eficiență energetică. În acest fel, chiar dacă pare că dați mult pe aparat, pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii prin facturi mici la curent.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch SMV6ZCX19E este unul smart fiind echipat cu caracteristica Home Connect. În acest fel aparatul e unul care poate fi controlat de pe telefonul mobil sau prin intermediul unui asistent vocal. Un astfel de asistent e Alexa de la Amazon.
Dacă nu doriți să vă preocupați prea mult cu selectarea programelor atunci puteți utiliza programe automate. Acestea reglează consumul de resurse și spălarea în funcție de gradul de murdărie. 
Pentru economisirea suplimentară de resurse acest model vine cu caracteristica PerfectDry. Aceasta e una care ține de uscare și presupune că la sfârșitul ciclului aparatul deschide ușa pentru uscare naturală.
Având clasa C de eficiență energetică acest model consumă circa 75 kWh la 100 spălări.

Singurul dezavantaj ar fi faptul că are un cost ușor peste medie, dar justificat având în vedere că vine de la un producător de top și că are integrate multe lucruri utile.

Verdictul meu legat de acest model e că își merită banii în cazul în care doriți ceva calitativ. Pe piață sunt alternative cu prețuri mai mici, dar acesta are multe lucruri utile integrate.
Despre Bosch trebuie să scriu că nu doar că e un producător german, dar are și o lungă istorie în domeniu – 15 ani.

Te-ar mai putea interesa