Candy CDI 1L38/T, mașină de spălat vase care se incorporează

Mașinile de spălat vase sunt de 4 tipuri: compacte, standard, parțial și complet incorporabile. Cele compacte sunt destul de puține și nu prea merită datorită performanțelor reduse, plus că au un preț cam piperat. Candy CDI 1L38/T este un model complet incorporabil, acest tip fiind și cel mai popular. Mulți utilizatori preferă acesta deoarece are un preț bun și există corp de mobilier special pentru acesta. Sunt și variante de 45 cm, dar merită o mașină cu coșuri mult mai mari pentru ca voi să puteți pune orice articol în ele.

Bineînțeles, coșurile sunt făcute pentru anumite articole însă pot fi ajustate pentru a face mai mult loc. Panoul de control nu se află pe partea frontală a ușii ci pe marginea superioară a ușii, iar acesta poate fi accesat doar când aveți ușa deschisă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Programele sale sunt cele standard și le știți de la alte modele. Consumul de energie rămâne scăzut la noua generație, dar și cel de apă. Astfel, că acest model are un consum de numai 12 litri per ciclu de spălare, iar consumul energetic anual este de 295 kWh.

Păreri pro și contra

Se poate lăuda cu un consum foarte mic de energie, capacitate de încărcare mare, program rapid de numai 29 minute (pentru vase recent folosite), avertizare sonoră la finalul programului, funcție de autocurățare (întreținere ușoară). Interfața panoului de control este ușor de folosit și indicatoarele LED vă arată ce setări ați făcut, iar informații suplimentare le veți găsi în manualul său. Sunt furnizate și dimensiunile pentru incorporare și nu sunt altele ci cele standard pentru acest tip de aparat.

Candy CDI 1L38/T poate fi programat când să pornească, adică se poate amâna pornirea (până la 9 ore) în caz că sunteți plecați sau poate că nu vreți să lăsați aparatul nesupravegheat. După instalare trebuie să montați peste ușa sa un panou de mobilier cu mâner orizontal, după cum se vede și în imaginea de prezentare. Mulți aleg să monteze mașini lângă chiuvetă deoarece aveți acces la utilități, plus că există sifon cu racordare la mașină. Astfel, aparatul nu va fi vizibil și doar voi veți ști că se află acolo.

Te-ar mai putea interesa