Candy CDCP 8, mașină 8 seturi cu clasa F

Candy CDCP 8 e o mașină de spălat vase pentru acele persoane care vor să spele o cantitate medie. Poate spăla până în 8 seturi cu un consum energetic de 206 kWh pe an.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături cred că se poate vedea că are niște dimensiuni normale și un panou de comandă semi-integrat.

Pro și contra

Mașina e spălat Candy CDCP 8 are numeroase avantaje care te-ar face să o cumperi, iar eu am să le menționez pe top 4.
1. Consumul de resurse e unul mic. Consumă 0,73 kWh și 8 litri per ciclu. În acest fel pe an avem un consum de 206 kWh și 2.240 litri. Referitor la consum de curent, acest aparat are clasa F.
2. Are numeroase programe utile. Mai exact e vorba de 6, iar acestea sunt Intensiv 160 minute, Normal 150 minute, Eco 185 minute, Sticlă 95 minute, Zilnic 90 minute, Rapid 35 minute.
3. Fiabilitatea e una foarte bună, fiind susținută de garanție de 5 ani. Standard are 2 ani garanție, dar puteți beneficia de 5 dacă înregistrați aparatul la producător pe site.

Nivelul de zgomot e unul normal, fiind vorba despre 51 decibeli. În acest fel avem garanția că aparatul nu ne va deranja dacă vrem să ne uităm la TV.

Sunt și unele dezavantaje, iar eu am să le menționez pe cele mai importante două.
1. Nu e un model smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil.
2. Nu e compact, adică slim. Dimensiunile modelului acesta sunt de 60x55x50 îxlxa cm. Dacă vreți ceva slim atunci vă recomand un model Candy Brava.

Concluzia mea referitoare la acest electrocasnic e că-și merită banii dacă vreți ceva aspectiv, funcțional și economic.
Despre producătorul Candy trebuie scris că este unul italian, iar produsele sale sunt unele de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa