Candy CDPH 2L1049W, model slim cu 5 programe

Candy CDPH 2L1049W e un aparat care ne va ajuta foarte mult în gospodărie prin faptul că economisește timp și face ca vasele să arate ca noi spălate. Vine ca o alternativă la CDPH 2L949X, făcând parte din aceeași gamă, adică Brava.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat de la un producător premium localizat în Italia. Se poate vedea că are culoare albă și un panou de comandă minim.

Păreri pro și contra

Mașina Candy CDPH 2L1049W e una cu un design minim și dimensiuni compacte. Din această cauză aparatul e considerat ca fiind slim.
Sunt mai multe avantaje care te-ar face să cumperi acest model:
– E compact, după cum scriam mai sus. În acest fel va ocupa mai puțin loc. Dimensiunile sale sunt de 85x45x58 îxlxa cm, iar greutatea e de 39 kg.
– Arată bine, fiind de culoare albă și având un panou de comandă semi-integrat.
– Are o capacitate de spălare medie de 10 seturi așa încât să fie suficientă pentru o familie formată din 3-4 persoane.
– Consumul de curent e mic, iar clasa de eficiență energetică este E cu un consum de curent de 75 kWh la 100 spălări. Vechea clasă e A++.
– Are 5 programe, cele mai importante fiind: Eco, Intensiv și Rapid. Cel Eco durează 58 sau 300 minute, iar cel Intensiv 70 grade durează 130 minute.

Din păcate nu are facilități smart, adică nu poate fi comanda de la distanță de pe un telefon mobil sau ceva de genul.

Per ansamblu acest model se adresează celora care vor o mașină standard care să fie ușor de folosit.
Producătorul e unul recunoscut la nivel european pentru produsele sale de calitate superioară și care vin la prețuri competitive. Să nu mai zic de faptul că sunt echipate cu dotări pe care le înâlnim la modele mai scumpe.

Te-ar mai putea interesa